AK PARTİ GEBZE'YE VEKİL GELDİ

Siyaset 30.12.2020 - 13:28, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ GEBZE'YE VEKİL GELDİ

KOCAELİ HABERİ Yakalanmış olduğu koronaavirüsü tedavi ile atlatan Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz bugün geldiği Gebze'de İlçe Başkanı Recep Kaya, Kadın Kolları Başkanı Şenay Önder ve Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş ile ile birlikte Gebze Müftüsü Selçuk Kilicbay'ı ziyaret etti. Milletvekili Yılmaz bu ziyaret için sosyal medyadan "Gebze İlçe Müftümüz Selçuk Kılıçbay’ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler aldık." açıklamasında bulundu..

KOCAELİ HABERİ Yakalanmış olduğu koronaavirüsü tedavi ile atlatan Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz bugün geldiği Gebze'de İlçe Başkanı Recep Kaya, Kadın Kolları Başkanı Şenay Önder ve Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş ile ile birlikte Gebze Müftüsü Selçuk Kilicbay'ı ziyaret etti.

Milletvekili Yılmaz bu ziyaret için sosyal medyadan "Gebze İlçe Müftümüz Selçuk Kılıçbay’ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler aldık." açıklamasında bulundu..
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.