AK PARTİ GEBZE'YE USTA GELDİ

Siyaset 20.10.2020 - 23:27, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ GEBZE'YE USTA GELDİ

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatının bu haftaki olağan ilçe yönetim kurulu toplantısı, Ak Parti Kocaeli İl yönetim kurulu üyesi Mustafa Usta’nın katılımıyla, İlçe Başkanı Recep Kaya'nın başkanlığında gerçekleştirildi.. Ak Parti Kadın kolu başkanı Şenay Önder ve İlçe Gençlik kolu başkanı Ayhan Yılmaz'ın da hazır bulunduğu toplantıda önümüzdeki süreçte yapılacak olan siyasi çalışmaların değerlendirildiği öğrenildi..

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatının bu haftaki olağan ilçe yönetim kurulu toplantısı, Ak Parti Kocaeli İl yönetim kurulu üyesi Mustafa Usta’nın katılımıyla, İlçe Başkanı Recep Kaya'nın başkanlığında gerçekleştirildi..

Ak Parti Kadın kolu başkanı Şenay Önder ve İlçe Gençlik kolu başkanı Ayhan Yılmaz'ın da hazır bulunduğu toplantıda önümüzdeki süreçte yapılacak olan siyasi çalışmaların değerlendirildiği öğrenildi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.