MİLLETVEKİLİ ZEYBEK KOCAELİ'DE DÜMENE GEÇTİ

Siyaset 14.09.2021 - 18:19, Güncelleme: 14.09.2021 - 18:19
 

MİLLETVEKİLİ ZEYBEK KOCAELİ'DE DÜMENE GEÇTİ

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti MKYK üyesi ve Kocaeli milletvekili Av. Emine Zeybek bugün saha çalışmaları kapsamında gittiği Kandıra’dan yaptığı ilk paylaşımda “Kandıra Belediye Başkanımız Adnan Turan, İlçe Başkanımız Erol Ölmez ve İlçe Kadın Kolları Başkanımız Nilgün Gürcan ile birlikte  Bağırganlı Köyü Su Ürünleri Kooperatifini ziyaret edip balıkçı vatandaşlarımızla sohbet ettik. Balıkçı teknesine çıkıp bilgiler alıp akşamları çıkacakları balık avında bol miktarda balıkla dönmelerini temenni ettik. Rastgele “ bilgini paylaştı.. Milletvekili Zeybek ikinci paylaşımında da “Kandıra Belediye Başkanımız Adnan Turan, İlçe Başkanımız Erol Ölmez ve İlçe Kadın Kolları Başkanımız Nilgün Gürcan ile birlikte Pınarlı Köyü muhtarımız Hüseyin Gün ve mahalle sakinlerimizle bir araya gelip taleplerini dinledik.” Açıklamasında bulundu..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti MKYK üyesi ve Kocaeli milletvekili Av. Emine Zeybek bugün saha çalışmaları kapsamında gittiği Kandıra’dan yaptığı ilk paylaşımda “Kandıra Belediye Başkanımız Adnan Turan, İlçe Başkanımız Erol Ölmez ve İlçe Kadın Kolları Başkanımız Nilgün Gürcan ile birlikte  Bağırganlı Köyü Su Ürünleri Kooperatifini ziyaret edip balıkçı vatandaşlarımızla sohbet ettik. Balıkçı teknesine çıkıp bilgiler alıp akşamları çıkacakları balık avında bol miktarda balıkla dönmelerini temenni ettik. Rastgele “ bilgini paylaştı..

Bir su kütlesi görseli olabilir

Milletvekili Zeybek ikinci paylaşımında da “Kandıra Belediye Başkanımız Adnan Turan, İlçe Başkanımız Erol Ölmez ve İlçe Kadın Kolları Başkanımız Nilgün Gürcan ile birlikte Pınarlı Köyü muhtarımız Hüseyin Gün ve mahalle sakinlerimizle bir araya gelip taleplerini dinledik.” Açıklamasında bulundu..

Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.