GEBZE BELEDİYESİ ORADA BÜYÜK ÇALIŞMA BAŞLATTI

İlçeler 29.12.2021 - 06:10, Güncelleme: 29.12.2021 - 06:23
 

GEBZE BELEDİYESİ ORADA BÜYÜK ÇALIŞMA BAŞLATTI

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediyesi, Gebze'nin tarihsel, kültürel ve turizm değere açısından en değerli yerei olan Eskihisar Kalesinin etrafından geniş kapsamlı bir çevre düzenlemesi başlattı.. Gebze Belediyesinin "Eskihisar bu yaz daha da güzel olacak" şiarı ile başlattığı çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, 46.800m²'lik proje alanında, 68m²'de kafeterya alanı yer alıyor.. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz dün teknik ekibi ile birlikte "Eskihisar Kalesi Çevre Düzenlemesi" alanına giderek çalışmaları yerinde incleyip, bilgiler aldı..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediyesi, Gebze'nin tarihsel, kültürel ve turizm değere açısından en değerli yerei olan Eskihisar Kalesinin etrafından geniş kapsamlı bir çevre düzenlemesi başlattı..

Gebze Belediyesinin "Eskihisar bu yaz daha da güzel olacak" şiarı ile başlattığı çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, 46.800m²'lik proje alanında, 68m²'de kafeterya alanı yer alıyor..

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz dün teknik ekibi ile birlikte "Eskihisar Kalesi Çevre Düzenlemesi" alanına giderek çalışmaları yerinde incleyip, bilgiler aldı..

Bir 7 kişi, ağaç ve açık hava görseli olabilir

Bir 7 kişi, ağaç ve açık hava görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.