AK PARTİ GEBZE TOPLANDI

Siyaset 08.07.2020 - 03:49, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ GEBZE TOPLANDI

KH/CENGİZYUCAK Covid-19 nedeniyle ilan edilen pandemi sürecinde ilçe teşkilatında toplanmaya ara vererek evlerden telekonferans yöntemi ile olağan toplantılarını sürdürmeye deavm eden Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatı, yasakların kalkması ile birlikte rutin olağan toplantılarını ilçe teşkilatında yüzyüze gerçekleştirmeye başladılar.. Ak Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar başkanlığında dün akşam gerçekleşen haftalık olağan ilçe yönetim toplantısına tam katılım sağlanmasının yansıra maske ve sosyal mesafe kurallarına tavizsiz bir şekilde riayet edilmesi dikkatlerden kaçmadı..

KH/CENGİZYUCAK Covid-19 nedeniyle ilan edilen pandemi sürecinde ilçe teşkilatında toplanmaya ara vererek evlerden telekonferans yöntemi ile olağan toplantılarını sürdürmeye deavm eden Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatı, yasakların kalkması ile birlikte rutin olağan toplantılarını ilçe teşkilatında yüzyüze gerçekleştirmeye başladılar..

Ak Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar başkanlığında dün akşam gerçekleşen haftalık olağan ilçe yönetim toplantısına tam katılım sağlanmasının yansıra maske ve sosyal mesafe kurallarına tavizsiz bir şekilde riayet edilmesi dikkatlerden kaçmadı..
Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, oturan insanlar ve iç mekan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.