AK PARTİ GEBZE ONU SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

22.12.2020 - 11:56, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ GEBZE ONU SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatında uzun yıllardan beri emektar olarak çalışan ve dünden bugüne gelmiş geeçmiş tüm partililerin sevgi ve saygısını kazanan Naciye Altınoluk yakalandığı koronavirüs dolayısı ile yaşama veda etti.. Naciye Altınoluk bugün Gebze Mezarlığında Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Belediye Başkan yardımcıları Selamet Güner ve Sedat Çelik'in de  hazır bulunduğu sade bir cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.. Başkan Büyükgöz "Hakk'a yürüyen Naciye Ablamızı, ebedi istirahata uğurladık. Biz ablamızı iyi bilirdik. Mekanı cennet-i âlâ olsun." dedi.. Merhumeye Allah'tan rahmet kederli ailesine başsğlığı dileriz..

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatında uzun yıllardan beri emektar olarak çalışan ve dünden bugüne gelmiş geeçmiş tüm partililerin sevgi ve saygısını kazanan Naciye Altınoluk yakalandığı koronavirüs dolayısı ile yaşama veda etti..

Naciye Altınoluk bugün Gebze Mezarlığında Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Belediye Başkan yardımcıları Selamet Güner ve Sedat Çelik'in de  hazır bulunduğu sade bir cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı..

Başkan Büyükgöz "Hakk'a yürüyen Naciye Ablamızı, ebedi istirahata uğurladık. Biz ablamızı iyi bilirdik. Mekanı cennet-i âlâ olsun." dedi..

Merhumeye Allah'tan rahmet kederli ailesine başsğlığı dileriz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.