AK PARTİ GEBZE'NİN BEKLEDİĞİ EVRAK GELDİ

Siyaset 19.12.2020 - 02:16, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ GEBZE'NİN BEKLEDİĞİ EVRAK GELDİ

KOCAELİ HABERİ Ak Parti il ve ilçe kongrelerinde seçilen başkanlar, resmi göreve başlama mazbatalarını il veya ilçe Seçim Kurulu Başkanlıklarından alırken, partideki iç işleyişe göre kadın ve gençlik kolu başkanlarının göreve atama evrakları ise Ak Parti Genel Merkezince veriliyor.. Geçtiğimiz ay Ak Parti Genel Merkez Gençlik kolları başkanlığınca Gebze İlçe Gençlik kolu başkanlığına atanan Enes Altuntaş'ın başkan olduğuna dair yazı dün Gebze İlçe Başkanlığına ulaştı..   Enes Altuntaş bu haberi şu ifadelerle sosyal medyadan paylaştı; "AK PARTİ GENEL MERKEZ Gençlik Kolları Başkanım Ahmet BÜYÜKGÜMÜŞ Başkanımız ve AK PARTİ KOCAELİ İl Gençlik Kolları Başkanım Baki Özdemir Başkanımın takdiri ile AK PARTİ GEBZE Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı mazbatamızı aldık. Yeni yönetimimiz ile birlikte Liderimiz Recep Tayyip ERDOĞAN'ın ÜMMET davasında GEBZE 'mize hizmet edeceğiz inşallah. Sıkılmadık el , ziyaret edilmemiş genç , anlatılmamış hak ve hakikat bırakmayana dek çalışacağız inşallah. Davamızda bizlere verilen görevimizde MEVLAM tüm Ak kadroları muzaffer eylesin inşallah"  

KOCAELİ HABERİ Ak Parti il ve ilçe kongrelerinde seçilen başkanlar, resmi göreve başlama mazbatalarını il veya ilçe Seçim Kurulu Başkanlıklarından alırken, partideki iç işleyişe göre kadın ve gençlik kolu başkanlarının göreve atama evrakları ise Ak Parti Genel Merkezince veriliyor..

Geçtiğimiz ay Ak Parti Genel Merkez Gençlik kolları başkanlığınca Gebze İlçe Gençlik kolu başkanlığına atanan Enes Altuntaş'ın başkan olduğuna dair yazı dün Gebze İlçe Başkanlığına ulaştı..  

Enes Altuntaş bu haberi şu ifadelerle sosyal medyadan paylaştı;
"AK PARTİ GENEL MERKEZ Gençlik Kolları Başkanım Ahmet BÜYÜKGÜMÜŞ Başkanımız ve AK PARTİ KOCAELİ İl Gençlik Kolları Başkanım Baki Özdemir Başkanımın takdiri ile AK PARTİ GEBZE Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı mazbatamızı aldık. Yeni yönetimimiz ile birlikte Liderimiz Recep Tayyip ERDOĞAN'ın ÜMMET davasında GEBZE 'mize hizmet edeceğiz inşallah. Sıkılmadık el , ziyaret edilmemiş genç , anlatılmamış hak ve hakikat bırakmayana dek çalışacağız inşallah. Davamızda bizlere verilen görevimizde MEVLAM tüm Ak kadroları muzaffer eylesin inşallah"
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.