AK PARTİ GEBZE'NİN BAŞKAN ADAYI KAYA

Siyaset 15.09.2020 - 16:11, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ GEBZE'NİN BAŞKAN ADAYI KAYA

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan yardımcısı Erkan Kandemir, Ak Parti Gebze İlçe Başkan adayı olarak Recep Kaya ismini açıkladı..  AK Part Gebze İlçe Teşkilatının 20 Eylük 2020 tarihinde yapılacak kongresinde ilçe Başkan adaylığı için önceki gün yapılan parti içi temayül yoklamasının ardından dün 4 isim ilçe başkan adaylığı için Ankara Genel Merkeze Mülakata çağrımıştı..  Bu sabah Ankara'ya giden Recep Kaya (Ak Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyesi), Hasan Özdemir (Gebze Belediye Meclis üyesi), Yalçın Coştur (Ak Parti Gebze eski ilçe başkan yardımcısı) ve Selim Malkoç (Ak Parti Gebze eski ilçe başkan yardımcısı) ile Genel Merkez Teşkilat Başkanlığında yapılan yüzyüze mülakatalar sonucunda Ak Parti Gebze İlçe Başkanı olarak Recep Kaya ismi açıklandı..

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan yardımcısı Erkan Kandemir, Ak Parti Gebze İlçe Başkan adayı olarak Recep Kaya ismini açıkladı.. 

AK Part Gebze İlçe Teşkilatının 20 Eylük 2020 tarihinde yapılacak kongresinde ilçe Başkan adaylığı için önceki gün yapılan parti içi temayül yoklamasının ardından dün 4 isim ilçe başkan adaylığı için Ankara Genel Merkeze Mülakata çağrımıştı.. 

Bu sabah Ankara'ya giden Recep Kaya (Ak Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyesi), Hasan Özdemir (Gebze Belediye Meclis üyesi), Yalçın Coştur (Ak Parti Gebze eski ilçe başkan yardımcısı) ve Selim Malkoç (Ak Parti Gebze eski ilçe başkan yardımcısı) ile Genel Merkez Teşkilat Başkanlığında yapılan yüzyüze mülakatalar sonucunda Ak Parti Gebze İlçe Başkanı olarak Recep Kaya ismi açıklandı..
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.