AK PARTİ GEBZE'NİN AĞIR KATILIMCILARI VARDI

Siyaset 12.01.2021 - 21:35, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ GEBZE'NİN AĞIR KATILIMCILARI VARDI

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatının bu akşam Gebze Belediyesi Kültür Merkezi toplantı salonunda gerçekleşen haftaalık olağan toplantsına Kocaeli İl Yönetiminden bir başkan yardımcısı ve iki yönetim kurulu üyesi katılım sağladı.. Recep Kaya'nın başkanlığında gerçekleşen Ak Parti Gebze  haftalık olağan ilçe yönetim kurulu toplantısına, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl başkan yardımcısı Engin Güzel, İl yöneticileri Ekrem Karahan ve Neslihan Erattır, ilçe kadın kolları başkanı Şenay Önder ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katılım sağlayarak çalışmaları birlikte değerlendirdiler.. 

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatının bu akşam Gebze Belediyesi Kültür Merkezi toplantı salonunda gerçekleşen haftaalık olağan toplantsına Kocaeli İl Yönetiminden bir başkan yardımcısı ve iki yönetim kurulu üyesi katılım sağladı..

Recep Kaya'nın başkanlığında gerçekleşen Ak Parti Gebze  haftalık olağan ilçe yönetim kurulu toplantısına, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl başkan yardımcısı Engin Güzel, İl yöneticileri Ekrem Karahan ve Neslihan Erattır, ilçe kadın kolları başkanı Şenay Önder ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katılım sağlayarak çalışmaları birlikte değerlendirdiler.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.