AK PARTİ GEBZE-KOCAELİ ARASINDA BOMBA KULİS

24.10.2020 - 22:37, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ GEBZE-KOCAELİ ARASINDA BOMBA KULİS

KOCAELİ HABERİ-CENGİZ YUCAK Ak Parti Kocaeli'nin 8 Kasım 2020 pazar günü gerçekleştirilecek olan İl kongresinde mevcut başkan Mehmet Ellibeş'in tekrar başkan adayı olmasına kesin gözle bakılırken, en çok merak edilen ise ilçeleri temsilen il yönetiminde bulunan isimlerin tekrar yerlerini koruyup koruyamayacağı oldu.. Gebze bölgesinden çok sayıda ismin Ak Parti Kocaeli İl Yönetimine girmek için yoğun bir kulis çalışması içinde olduğu bilinirken, en çarpıcı iddia ise geçtiğimiz haftlarda yapılan Ak Parti Gebze İlçe kongresinde Recep Kaya'nın yönetiminde yer alan İlçe başkan yardımcısı Mehmet Başaran'ın 8 Kasım 2020 pazar günü gerçekleştirilecek olan İl kongresinde Kocaeli İl Yönetiminde yer alacağı ve Gebze ilçede o isimden boşalacak yere ise yedek yönetim listesi 1. sırasında olan Emrullah Coştur'un geleceği iddiası oldu 

KOCAELİ HABERİ-CENGİZ YUCAK Ak Parti Kocaeli'nin 8 Kasım 2020 pazar günü gerçekleştirilecek olan İl kongresinde mevcut başkan Mehmet Ellibeş'in tekrar başkan adayı olmasına kesin gözle bakılırken, en çok merak edilen ise ilçeleri temsilen il yönetiminde bulunan isimlerin tekrar yerlerini koruyup koruyamayacağı oldu..

Gebze bölgesinden çok sayıda ismin Ak Parti Kocaeli İl Yönetimine girmek için yoğun bir kulis çalışması içinde olduğu bilinirken, en çarpıcı iddia ise geçtiğimiz haftlarda yapılan Ak Parti Gebze İlçe kongresinde Recep Kaya'nın yönetiminde yer alan İlçe başkan yardımcısı Mehmet Başaran'ın 8 Kasım 2020 pazar günü gerçekleştirilecek olan İl kongresinde Kocaeli İl Yönetiminde yer alacağı ve Gebze ilçede o isimden boşalacak yere ise yedek yönetim listesi 1. sırasında olan Emrullah Coştur'un geleceği iddiası oldu 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.