AK PARTİ GEBZE İLÇE KONGRESİ BURADA YAPILACAK

Siyaset 17.09.2020 - 11:36, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ GEBZE İLÇE KONGRESİ BURADA YAPILACAK

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatının 6.Olağan Kongresi 20 Eylül 2020 pazar günü saat 15:00'de Gebze Tatlıkuyu mahallesindeki kapalı pazar yerinde gerçekleştirilecek.. Ak Parti Genel Merkezinin aday olarak açıkladığı Recep Kaya'nın oluşturacağı yönetim kurulu listesi altında tek liste ile gerçekleştirilmesi beklenen kongrede pandemi süreci nedeni ile davetiye listesinin kısıtlı tutuılduğu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli milletvekilleri ve Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası Belediye başkanları ile ilçe Teşkilat başkanları ve delegelerin katılım sağlaması bekleniyor..

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatının 6.Olağan Kongresi 20 Eylül 2020 pazar günü saat 15:00'de Gebze Tatlıkuyu mahallesindeki kapalı pazar yerinde gerçekleştirilecek..

Ak Parti Genel Merkezinin aday olarak açıkladığı Recep Kaya'nın oluşturacağı yönetim kurulu listesi altında tek liste ile gerçekleştirilmesi beklenen kongrede pandemi süreci nedeni ile davetiye listesinin kısıtlı tutuılduğu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli milletvekilleri ve Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası Belediye başkanları ile ilçe Teşkilat başkanları ve delegelerin katılım sağlaması bekleniyor..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.