AK PARTİ GEBZE İLÇE BAŞKANI RECEP KAYA'DAN AÇIKLAMA

Siyaset 11.01.2021 - 15:10, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ GEBZE İLÇE BAŞKANI RECEP KAYA'DAN AÇIKLAMA

KOCAELİ HABERİ ​Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Kocaelihaberi.com'un gündeme getirdiği "İl Yönetim Kurulu listesine giremediği için İlçe Yönetim Kurulu toplantılarına katılmayan ilçe başkan yardımcısı Mehmet Başaran'ın durumu" ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "İlçe Başkan yardımcımız Mehmet Başaran arkadaşımız ilçe yönetim toplantılarının bazılarına katıldı, bazılarına ise koronavirüs süreci sıkıntılarından dolayı katılamadı. Mehmet Başaran bey geçtiğimiz dönem belediye meclis üyeliği yapmış, partimize hizmetleri olmuş değerli bir partilimizdir. Bizim içimizde sıkıntı, kırgınlık, küskünlük olmaz." dedi..  Başkan Recep Kaya geçtiğimiz haftalarda Gebze gündeminde yer bulan "Ak Parti Gebze İlçe Teşkilat toplantılarının, Gebze Belediyesi Kültür Merkezi toplantı salonlarında yapılması karşısında Gebze Belediyesine kira ödeyip ödemedikleri" şeklindeki konuyu bizzat kendisine sormamız üzerine verdiği cevapta "O konuyu sorun diye gündeme getirenler, birazcık meselenin özüne baksalardı, koronavirüs ile mücadele tedbirleri kapsamında siyasi partilerin bu tür toplantılarının dar mekanlarda yapılarak virüs bulaşılarına neden olmaması için talepleri halinde Gebze Belediyesi salonlarının hizmetlerine sunulduklarını göreceklerdi. Biz de bu virüsle mücadele tedbirleri kapsamında kalabalık olan Teşkilat toplantılarımızı bu salonlarda gerçekleştirdik ve kira ödemiyoruz. Gebze Belediyesi aynı tedbirler kapsamında salonlarını talep halinde diğer partilerin de hizmetine açmış durumdadır" dedi..

KOCAELİ HABERİ ​Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Kocaelihaberi.com'un gündeme getirdiği "İl Yönetim Kurulu listesine giremediği için İlçe Yönetim Kurulu toplantılarına katılmayan ilçe başkan yardımcısı Mehmet Başaran'ın durumu" ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "İlçe Başkan yardımcımız Mehmet Başaran arkadaşımız ilçe yönetim toplantılarının bazılarına katıldı, bazılarına ise koronavirüs süreci sıkıntılarından dolayı katılamadı. Mehmet Başaran bey geçtiğimiz dönem belediye meclis üyeliği yapmış, partimize hizmetleri olmuş değerli bir partilimizdir. Bizim içimizde sıkıntı, kırgınlık, küskünlük olmaz." dedi.. 

Başkan Recep Kaya geçtiğimiz haftalarda Gebze gündeminde yer bulan "Ak Parti Gebze İlçe Teşkilat toplantılarının, Gebze Belediyesi Kültür Merkezi toplantı salonlarında yapılması karşısında Gebze Belediyesine kira ödeyip ödemedikleri" şeklindeki konuyu bizzat kendisine sormamız üzerine verdiği cevapta "O konuyu sorun diye gündeme getirenler, birazcık meselenin özüne baksalardı, koronavirüs ile mücadele tedbirleri kapsamında siyasi partilerin bu tür toplantılarının dar mekanlarda yapılarak virüs bulaşılarına neden olmaması için talepleri halinde Gebze Belediyesi salonlarının hizmetlerine sunulduklarını göreceklerdi. Biz de bu virüsle mücadele tedbirleri kapsamında kalabalık olan Teşkilat toplantılarımızı bu salonlarda gerçekleştirdik ve kira ödemiyoruz. Gebze Belediyesi aynı tedbirler kapsamında salonlarını talep halinde diğer partilerin de hizmetine açmış durumdadır" dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.