AK PARTİ GEBZE İLÇE BAŞKANI AYAR'DAN SİYASİ TEŞEKKÜR

Siyaset 04.07.2020 - 18:25, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ GEBZE İLÇE BAŞKANI AYAR'DAN SİYASİ TEŞEKKÜR

KH/CENGİZYUCAK Gebze Belediye Başkanıu Zinnur Büyükgöz'ün dün akşam gerçekleştirdiği 1 yıllık hizmet sunumu toplantsına katılan Ak Parti Gebze ilçe başkanı İrfan Ayar sosyal medya sayfasından Gebze'ye yapılan bu hizmetler için önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş'e ve ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın'a ve en son olarak da Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'e teşekkür etti.. Başkan Ayar mesajında şu ifadelere yer verdi; "Gebzemize Hizmet yolunda son bir yılın bilgilendirme toplantısını gerçekleştirdik. Metrodan, millet bahçelerine, özellikle Gençlerimize hitap edecek olan sporcu eğitim merkezlerinden, yüzme ve kapalı spor salonlarına, parklardan, altyapı üst yapılara kadar, sosyal, kültürel etkinliklerden, e-belediyeciliğe kadar bir-çok hizmet halkımızın emrine sunulmak üzere gece gündüz çalışmalar devam ediyor. Milyarlarca TL tutan projeleri şehrimize kazandırmaya vesile olan, Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, İl Başkanımıza, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Gebze Belediye Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.Gebze Hizmetlerin en güzeline layıktır."

KH/CENGİZYUCAK Gebze Belediye Başkanıu Zinnur Büyükgöz'ün dün akşam gerçekleştirdiği 1 yıllık hizmet sunumu toplantsına katılan Ak Parti Gebze ilçe başkanı İrfan Ayar sosyal medya sayfasından Gebze'ye yapılan bu hizmetler için önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş'e ve ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın'a ve en son olarak da Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'e teşekkür etti..

Başkan Ayar mesajında şu ifadelere yer verdi;
"Gebzemize Hizmet yolunda son bir yılın bilgilendirme toplantısını gerçekleştirdik. Metrodan, millet bahçelerine, özellikle Gençlerimize hitap edecek olan sporcu eğitim merkezlerinden, yüzme ve kapalı spor salonlarına, parklardan, altyapı üst yapılara kadar, sosyal, kültürel etkinliklerden, e-belediyeciliğe kadar bir-çok hizmet halkımızın emrine sunulmak üzere gece gündüz çalışmalar devam ediyor.
Milyarlarca TL tutan projeleri şehrimize kazandırmaya vesile olan, Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, İl Başkanımıza, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Gebze Belediye Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.Gebze Hizmetlerin en güzeline layıktır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.