BAŞKAN BÜYÜKGÖZ'E ŞAPKA ÇIKARTTIRAN İCAT

İlçeler 29.09.2021 - 20:25, Güncelleme: 29.09.2021 - 20:25
 

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ'E ŞAPKA ÇIKARTTIRAN İCAT

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz hem suda hem de karada gidebilen bir araç tasarlayan Anıl Berkay'a şapka çıkardı.. Anıl Berkay'ı makamında kabul ederek icadını izleyen Başkan Büyükgöz "Aferin sana Anıl Berkay. Osman Gazi Ortaokulu 7.Sınıf öğrencisi Anıl Berkay Adıyaman, hem suda hem de karada gidebilen bir araç tasarladı. Hayali ise yeni nesil bir gemi yapmak. Kendisini ağırladık, sohbet ettik. Aklına, fikrine, yüreğine sağlık evladım. Projelerine daima destekçi olacağız" ifadeleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz hem suda hem de karada gidebilen bir araç tasarlayan Anıl Berkay'a şapka çıkardı..

Anıl Berkay'ı makamında kabul ederek icadını izleyen Başkan Büyükgöz "Aferin sana Anıl Berkay. Osman Gazi Ortaokulu 7.Sınıf öğrencisi Anıl Berkay Adıyaman, hem suda hem de karada gidebilen bir araç tasarladı. Hayali ise yeni nesil bir gemi yapmak. Kendisini ağırladık, sohbet ettik. Aklına, fikrine, yüreğine sağlık evladım. Projelerine daima destekçi olacağız" ifadeleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.