İYİ Parti'de istifa şoku! Başkan ve yönetimi görevi bıraktı

Siyaset 04.10.2021 - 21:11, Güncelleme: 04.10.2021 - 21:11
 

İYİ Parti'de istifa şoku! Başkan ve yönetimi görevi bıraktı

Kocaelihaberi
İYİ Parti Kırıkkale Bahşılı İlçe Başkanı Orhan Baykal ve yönetim kurulu üyeleri, üye kaydı ve aidat toplamaları konusunda kendilerine baskı yapıldığını ifade ederek istifa etti. Konuya ilişkin açıklama yapan İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Altınışık, “Üye kaydı yapmalarını istedim ama aidat dayatması yapmadım” dedi. Sözcü'de yer alan habere göre, İYİ Parti Kırıkkale Bahşılı İlçe Başkanı Orhan Baykal yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “İl yönetimi bize üye kaydını çoğaltın, aidatları alın diye dayatma yapıyor. Ben insanları zorla üye yapamam, aidat alamam. Bundan önceki seçimlerde üye kaydının kaç misli oy aldık, insanlar çekiniyorlar. Bütün partilerde böyledir. Üyeleri azdır ama seçimlerde patlama yaparlar. Bizim genel başkanımızla hiçbir sorunumuz yok. İYİ Partili olmaya devam edeceğiz ama görevi bırakıyoruz. Bu il yönetimine tepkidir” 
Kocaelihaberi

İYİ Parti Kırıkkale Bahşılı İlçe Başkanı Orhan Baykal ve yönetim kurulu üyeleri, üye kaydı ve aidat toplamaları konusunda kendilerine baskı yapıldığını ifade ederek istifa etti. Konuya ilişkin açıklama yapan İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Altınışık, “Üye kaydı yapmalarını istedim ama aidat dayatması yapmadım” dedi.

Sözcü'de yer alan habere göre, İYİ Parti Kırıkkale Bahşılı İlçe Başkanı Orhan Baykal yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“İl yönetimi bize üye kaydını çoğaltın, aidatları alın diye dayatma yapıyor. Ben insanları zorla üye yapamam, aidat alamam. Bundan önceki seçimlerde üye kaydının kaç misli oy aldık, insanlar çekiniyorlar. Bütün partilerde böyledir. Üyeleri azdır ama seçimlerde patlama yaparlar. Bizim genel başkanımızla hiçbir sorunumuz yok. İYİ Partili olmaya devam edeceğiz ama görevi bırakıyoruz. Bu il yönetimine tepkidir” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.