AK PARTİ GEBZE GENÇLİĞİNDEN TAM DESTEK

19.09.2019 - 17:18, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ GEBZE GENÇLİĞİNDEN TAM DESTEK

KH/CENGİZYÜCAK Ak Parti Gebze İlçe Gençlik kolu Başkanı ve Gebze Belediye Meclis üyesi Ayhan Yılmaz bugün yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Sezon başlangıcı münasebetiyle Gebze Sporlu futbolcuları antremanlarında ziyaret etti.. Futbolculara bir tepsi baklava ikram eden Başkan Yılmaz "Gebze Sporumuza güveniyoruz. Hepinize başarılar ve iyi bir sezon diliyorum." dedi..

KH/CENGİZYÜCAK Ak Parti Gebze İlçe Gençlik kolu Başkanı ve Gebze Belediye Meclis üyesi Ayhan Yılmaz bugün yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Sezon başlangıcı münasebetiyle Gebze Sporlu futbolcuları antremanlarında ziyaret etti..
Futbolculara bir tepsi baklava ikram eden Başkan Yılmaz "Gebze Sporumuza güveniyoruz. Hepinize başarılar ve iyi bir sezon diliyorum." dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.