AK PARTİ GEBZE GENÇLİĞİ DUAYENİNE GİTTİ

Siyaset 24.02.2020 - 22:01, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ GEBZE GENÇLİĞİ DUAYENİNE GİTTİ

KH/CENGİZYÜCAK 12 Nisan tarihinde yapılacak olan Ak Parti Gebze İlçe kongresi sonrasında koltuğunu genç bir isme devredecek olan Ak Parti Gebze İlçe Gençlik kolu başkanu Ayhan Yılmaz bugün Ak Parti Gebze Gençliğinin duayen başkanlarından Cengiz Gürkan'ı ziyaret etti.. Yılmaz Bayram'ın Ak Parti Gebze İlçe Başkanı olduğu dönemde Ak Parti Gebze İlçe Gençlik kolu başkanlığı yaptıktan sonra 2011 yılında koltuğu Samet Coşkun'a bırakarak Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur'un resmi danışmanı olarak Ankara'ya giden Cengiz Gürkan, 2014 yerel seçimlerinde Çayırova Belediye Başkanlığını kazanan Şevki Demirci'nin göreve daveti üzerine Çayırova Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü görevine getirilmişti.. 2019 yerel seçimlerinden sonra Darıca Belediyesine tayin edilen Cengiz Gürkan geçtiğimiz aylarda kurumlar arası personel yardımlaşması programı çerçevesinde TÜBİTAK'a bağlı bir kurum olan MARTEK A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Mehmet Ali Okur'un özel kalem müdürlüğü görevine yollanmıştı..

KH/CENGİZYÜCAK 12 Nisan tarihinde yapılacak olan Ak Parti Gebze İlçe kongresi sonrasında koltuğunu genç bir isme devredecek olan Ak Parti Gebze İlçe Gençlik kolu başkanu Ayhan Yılmaz bugün Ak Parti Gebze Gençliğinin duayen başkanlarından Cengiz Gürkan'ı ziyaret etti..

Yılmaz Bayram
'ın Ak Parti Gebze İlçe Başkanı olduğu dönemde Ak Parti Gebze İlçe Gençlik kolu başkanlığı yaptıktan sonra 2011 yılında koltuğu Samet Coşkun'a bırakarak Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur'un resmi danışmanı olarak Ankara'ya giden Cengiz Gürkan, 2014 yerel seçimlerinde Çayırova Belediye Başkanlığını kazanan Şevki Demirci'nin göreve daveti üzerine Çayırova Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü görevine getirilmişti..

2019 yerel seçimlerinden sonra Darıca Belediyesine tayin edilen Cengiz Gürkan geçtiğimiz aylarda kurumlar arası personel yardımlaşması programı çerçevesinde TÜBİTAK'a bağlı bir kurum olan MARTEK A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Mehmet Ali Okur'un özel kalem müdürlüğü görevine yollanmıştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.