AK PARTİ GEBZE GENÇLİĞİ BUGÜN SOKAĞA ÇIKTI

Siyaset 18.04.2020 - 22:02, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ GEBZE GENÇLİĞİ BUGÜN SOKAĞA ÇIKTI

KH/CENGİZYUCAK Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında Gebze'de de sokağa çıkma yasağı uygulandı.. Ak Parti Gebze İlçe Gençlik kolu başkanı Ayhan Yılmaz bugün çalışma ekibine aldığı arkadşları ile birlikte sokağa çıkarak mesaide olan polislere çay ikramında bulundular.. Başkan Yılmaz o anların fotoğraflarını sosyal medyadan "Güzel şehrimiz Gebzemizin dört bir yanında bizlerin güvenliği ve huzuru için görev başında olan Emniyet Güçleri çalışanlarımıza çay ikram edip manevi destekte bulunduk. Allah tüm Emniyet Mensubu çalışanlarımıza güç kuvvet versin." mesajı ile paylaştı..

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta, oturuyor, ayakkabılar ve açık havaKH/CENGİZYUCAK Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında Gebze'de de sokağa çıkma yasağı uygulandı..

Ak Parti Gebze İlçe Gençlik kolu başkanı Ayhan Yılmaz bugün çalışma ekibine aldığı arkadşları ile birlikte sokağa çıkarak mesaide olan polislere çay ikramında bulundular..

Başkan Yılmaz o anların fotoğraflarını sosyal medyadan "Güzel şehrimiz Gebzemizin dört bir yanında bizlerin güvenliği ve huzuru için görev başında olan Emniyet Güçleri çalışanlarımıza çay ikram edip manevi destekte bulunduk. Allah tüm Emniyet Mensubu çalışanlarımıza güç kuvvet versin." mesajı ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.