GEBZE BÖLGESİ EĞİTİM CAMİASINI YASA BOĞAN ÖLÜM

Yaşam 09.01.2022 - 05:20, Güncelleme: 09.01.2022 - 05:38
 

GEBZE BÖLGESİ EĞİTİM CAMİASINI YASA BOĞAN ÖLÜM

KOCAELİ HABERİ
Gebze Bölgesi Eğitim camiasının tanınan ve sevilen isimlerinden emekli Ilköğretim Müfettişi Necmettin Tahmaz yaşamını yitirdi. Yakalandığı hastalık nedeni ile Gebze'de tedavi gördüğü hastanede yaşama veda eden Necmettin Tahmaz’ın vefat haberi eğitim camiası, sevenleri, yakınları, dostları ve Artvinli hemşerileri arasında büyük bir üzüntü oluşturdu. Tahmaz'ın cenazesi bugün (9 Ocak 2022) saat 15:00’da Darıca Nene Hatun Mezarlığı’nda kılınacak cenaze namazının ardından toprağa defnedilecek.. Gebze Eğitim-Sen, Necmettin Tahmaz'ın vefatı üzerine yayımladığı başsağlığı mesajında şu ifadelere yer verdi; "Yaşamı boyunca yoksul halk çocuklarının parasız, laik, bilimsel, kamusal eğitimi için mücadele eden, eğitim emekçilerinin her daim yanında olan, emek, demokrasi ve barıştan yana tutum alan emekli Ilköğretim Müfettişi Necmettin Tahmaz abimizi kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Eğitim Sen olarak ailesine, tüm sevenlerine sabırlar diliyor, acılarını paylaşıyoruz. Tüm eğitim ve bilim emekçilerinin başı sağ olsun." Necmettin Tahmaz'a Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyoruz..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Bölgesi Eğitim camiasının tanınan ve sevilen isimlerinden emekli Ilköğretim Müfettişi Necmettin Tahmaz yaşamını yitirdi.

Yakalandığı hastalık nedeni ile Gebze'de tedavi gördüğü hastanede yaşama veda eden Necmettin Tahmaz’ın vefat haberi eğitim camiası, sevenleri, yakınları, dostları ve Artvinli hemşerileri arasında büyük bir üzüntü oluşturdu. Tahmaz'ın cenazesi bugün (9 Ocak 2022) saat 15:00’da Darıca Nene Hatun Mezarlığı’nda kılınacak cenaze namazının ardından toprağa defnedilecek..

Gebze Eğitim-Sen, Necmettin Tahmaz'ın vefatı üzerine yayımladığı başsağlığı mesajında şu ifadelere yer verdi;
"Yaşamı boyunca yoksul halk çocuklarının parasız, laik, bilimsel, kamusal eğitimi için mücadele eden, eğitim emekçilerinin her daim yanında olan, emek, demokrasi ve barıştan yana tutum alan emekli Ilköğretim Müfettişi Necmettin Tahmaz abimizi kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Eğitim Sen olarak ailesine, tüm sevenlerine sabırlar diliyor, acılarını paylaşıyoruz. Tüm eğitim ve bilim emekçilerinin başı sağ olsun."

Necmettin Tahmaz'a Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyoruz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.