AK PARTİ GEBZE ESKİ BAŞKANINI ZİYARET ETTİ

Siyaset 20.10.2020 - 03:36, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ GEBZE ESKİ BAŞKANINI ZİYARET ETTİ

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatından bir önceki dönem ilçe başkanı İrfan Ayar'a ziyaret.. Ak Parti Kocaeli milletvekili İlyas Şeker, Ak Parti Gebze ilçe başkanı İrfan Ayar ve ilçe yöneticileri, Kadın ve Gençlik kolları başkanları ile Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz topluca bir önceki dönem ilçe başkanı İrfan Ayar'a işyerinde bir ziyaret gerçekleştirdiler..

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatından bir önceki dönem ilçe başkanı İrfan Ayar'a ziyaret..

Ak Parti Kocaeli milletvekili İlyas Şeker, Ak Parti Gebze ilçe başkanı İrfan Ayar ve ilçe yöneticileri, Kadın ve Gençlik kolları başkanları ile Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz topluca bir önceki dönem ilçe başkanı İrfan Ayar'a işyerinde bir ziyaret gerçekleştirdiler..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.