AK PARTİ GEBZE ESKİ BAŞKANI İRFAN AYAR ÇOK ÜZGÜN

Yaşam 24.12.2020 - 10:05, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ GEBZE ESKİ BAŞKANI İRFAN AYAR ÇOK ÜZGÜN

KOCAELİ HABERİ Gebze Plastikçler Organize Sanayi Bölges (GEPOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Erkan, 79 yaşında koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.. COVİD-19 tedavisi gördüğü biliniyordu. Erkan'ın vefatı Kocaeli ve Gebze Bölgesinde sanayi ve iş dünyası camiasında büyük bir üzüntü oluşturdu.. Uzun yıllar GEBOSP Genel Sekreteri olarak görev yapan Ak Parti Gebze eski ilçe başkanı İrfan Ayar üzüntüsünü sosyal medyadan "20 yıl birlikte çalıştığım, Değerli Sanayici Büyüğümüz, GEPOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Osman ERKAN vefat etmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet diliyorum. Kederli ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum. Merhumun cenazesi yarın öğle namazını müteakip Edirnekapı mezarlığında defnedilecektir." sözleri ile paylaştı..

KOCAELİ HABERİ Gebze Plastikçler Organize Sanayi Bölges (GEPOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Erkan, 79 yaşında koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti..

COVİD-19 tedavisi gördüğü biliniyordu. Erkan'ın vefatı Kocaeli ve Gebze Bölgesinde sanayi ve iş dünyası camiasında büyük bir üzüntü oluşturdu..

Uzun yıllar GEBOSP Genel Sekreteri olarak görev yapan Ak Parti Gebze eski ilçe başkanı İrfan Ayar üzüntüsünü sosyal medyadan "20 yıl birlikte çalıştığım, Değerli Sanayici Büyüğümüz, GEPOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Osman ERKAN vefat etmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet diliyorum. Kederli ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum. Merhumun cenazesi yarın öğle namazını müteakip Edirnekapı mezarlığında defnedilecektir." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.