AK PARTİ GEBZE ESKİ BAŞKAN YARDIMCISI AMELİYAT OLDU

Siyaset 23.07.2020 - 21:09, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ GEBZE ESKİ BAŞKAN YARDIMCISI AMELİYAT OLDU

KH/CENGİZYUCAK Ak Parti Gebze İlçe Başkan yardımcısı ve Afyonkarahisar valisi Gökmen Çiçek'in amcası Korkmaz Çiçek,  Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'de ameliyat oldu... Böbrekten kaynaklı ağrılarının artması üzerine Darıca Farabi hastanesine giden Korkmaz Çiçek doktorların ameliyat önerisi üzerine amelilyat alındı. Başarılı geçen ameliyat sonrasında sağlık durumu hakkında açıklamada bulunan Korkmaz Çiçek "Allaha hamdolsun böbrek taşlarının bir kısmından kurtulduk çok şükür özellikle farabi hastahanemizin başhekimi Mustafa Güneş hocama Ulaş Doğan ve Mehmet Bayrak hocama kıymetli diğer doktorlarımıza ve güler yüzlü hemşirelerimize çok teşekkür ediyorum." dedi.. Kocaeli Haberi ailesi olarak Korkmaz Çiçek'e geçmiş olsun diyor acil şifalar diliyoruz..

KH/CENGİZYUCAK Ak Parti Gebze İlçe Başkan yardımcısı ve Afyonkarahisar valisi Gökmen Çiçek'in amcası Korkmaz Çiçek,  Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'de ameliyat oldu...

Böbrekten kaynaklı ağrılarının artması üzerine Darıca Farabi hastanesine giden Korkmaz Çiçek doktorların ameliyat önerisi üzerine amelilyat alındı. Başarılı geçen ameliyat sonrasında sağlık durumu hakkında açıklamada bulunan Korkmaz Çiçek "Allaha hamdolsun böbrek taşlarının bir kısmından kurtulduk çok şükür özellikle farabi hastahanemizin başhekimi Mustafa Güneş hocama Ulaş Doğan ve Mehmet Bayrak hocama kıymetli diğer doktorlarımıza ve güler yüzlü hemşirelerimize çok teşekkür ediyorum." dedi..

Kocaeli Haberi ailesi olarak Korkmaz Çiçek'e geçmiş olsun diyor acil şifalar diliyoruz..
Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve iç mekan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.