AK PARTİ GEBZE'DEN SEÇİM STARTI

Siyaset 11.01.2021 - 20:32, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ GEBZE'DEN SEÇİM STARTI

KOCAELİ HABERİ Türk siyaset kamuoyu ve siyaset kulisleri "Erken bir genel seçim olur mu yoksa olmaz mı" diye tartışadursun, Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatı seçim startı vermişcesien olası bir seçim hazırlıksız yakalanamamak için çalışmalarıı sürdürüyor.. Ak Parti Gebze Seçim İşleri Başkanı Enes Yaylak bu akşam Kadın kolları ve Gençlik Kolları Seçim işleri başkanları ve ilçe seçim işleri başkan yardımcıları ile birlikte bir çalışma toplantsı gerçekleştirdi.. Enes Yaylak bu toplantı ile ilgili olarak "2023 hedefleri noktasındaki hücresel çalışmalarımız ile ilgli koordinasyon toplantımızı gerçekleştirdik." bilgsini paylaştı..  

KOCAELİ HABERİ Türk siyaset kamuoyu ve siyaset kulisleri "Erken bir genel seçim olur mu yoksa olmaz mı" diye tartışadursun, Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatı seçim startı vermişcesien olası bir seçim hazırlıksız yakalanamamak için çalışmalarıı sürdürüyor..

Ak Parti Gebze Seçim İşleri Başkanı Enes Yaylak bu akşam Kadın kolları ve Gençlik Kolları Seçim işleri başkanları ve ilçe seçim işleri başkan yardımcıları ile birlikte bir çalışma toplantsı gerçekleştirdi..

Enes Yaylak bu toplantı ile ilgili olarak "2023 hedefleri noktasındaki hücresel çalışmalarımız ile ilgli koordinasyon toplantımızı gerçekleştirdik." bilgsini paylaştı..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.