Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Bayraktar Gebze'ye geldi

Bilim-Teknoloji 04.08.2021 - 16:29, Güncelleme: 04.08.2021 - 16:38
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Bayraktar Gebze'ye geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Selçuk Bayraktar Gebze'ye geldi.
BaykarTeknoloji Lideri Selçuk Bayraktar,  bugün saat 14.00’te başlayan Gebze Teknik Üniversitesi Havacılık ve Uzay Kulübü'nün düzenlediği Havacılık ve Uzay Zirvesi etkinliğine katılmak üzere Gebze'ye  geldi. Bayraktar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, “Gebze Teknik Üniversitesi Havacılık ve Uzay Kulübü GTU hukk'un düzenlediği Havacılık ve Uzay Zirvesi etkinliğinde genç kardeşlerimizle sohbet edeceğiz. Müsaitseniz bekleriz” ifadelerini kullandı. 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Selçuk Bayraktar Gebze'ye geldi.

BaykarTeknoloji Lideri Selçuk Bayraktar,  bugün saat 14.00’te başlayan Gebze Teknik Üniversitesi Havacılık ve Uzay Kulübü'nün düzenlediği Havacılık ve Uzay Zirvesi etkinliğine katılmak üzere Gebze'ye  geldi.

Bayraktar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, “Gebze Teknik Üniversitesi Havacılık ve Uzay Kulübü GTU hukk'un düzenlediği Havacılık ve Uzay Zirvesi etkinliğinde genç kardeşlerimizle sohbet edeceğiz. Müsaitseniz bekleriz” ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.