Bakan Soylu İstanbul yollarını işte böyle açıp dönmüş (VİDEO)

Güncel 26.01.2022 - 09:22, Güncelleme: 26.01.2022 - 09:31
 

Bakan Soylu İstanbul yollarını işte böyle açıp dönmüş (VİDEO)

KOCAELİ HABERİ
Yeni Şafak gazetesi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kar nedeni ile uçuşa kapatılan İstanbul havaİimanı yerine, tamamen devreden çıkarılarak ucuşa kapatılan Bakırköy eski hava limanına inmek zorunda kaldığı İstanbul ziyaretini sosyal medyadan "İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İBB'nin karla mücadele konusunda sınıfta kalması ve binlerce vatandaşı mağdur etmesi üzerine dün gece İstanbul'a geldi. [Siyah küçük kare] Bakan Soylu gün boyu yaklaşık 13 kilometre yol yürüyüp ana yolları açmak için çalıştıktan sonra hiç uyumadan Ankara'ya döndü." sözleri ve videosu ile paylaştı.. İŞTE O VİDEO  
KOCAELİ HABERİ

Yeni Şafak gazetesi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kar nedeni ile uçuşa kapatılan İstanbul havaİimanı yerine, tamamen devreden çıkarılarak ucuşa kapatılan Bakırköy eski hava limanına inmek zorunda kaldığı İstanbul ziyaretini sosyal medyadan "İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İBB'nin karla mücadele konusunda sınıfta kalması ve binlerce vatandaşı mağdur etmesi üzerine dün gece İstanbul'a geldi. [Siyah küçük kare] Bakan Soylu gün boyu yaklaşık 13 kilometre yol yürüyüp ana yolları açmak için çalıştıktan sonra hiç uyumadan Ankara'ya döndü." sözleri ve videosu ile paylaştı..
İŞTE O VİDEO
 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.