HÜSEYİN ÖZTÜRK: ''ESKİHİSAR BUGÜN YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ''

İlçeler 22.08.2021 - 17:38, Güncelleme: 22.08.2021 - 17:38
 

HÜSEYİN ÖZTÜRK: ''ESKİHİSAR BUGÜN YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ''

KOCAELİ HABERİ
Yaz başından beri Marmara denizini kaplayan deniz salyası dolayısıyla moralleri bozuk ve suratları asık olan deniz ve balık severlerin bu sabah yüzleri güldü.. Çünkü hem müsilaj yok olmuştu hem de denizde balık kaynıyordu.. Gebze Eskihisar müdavimlerinden birisi olan  Gebze eski belediye başkanı Hüseyin Öztürk balık avlamak için sabahın erken saatinde deniz kenarına koşan balık avcılarının keyifli anlarının ve balık bereketinin fotoğraflarını bizimle paylaşırken “Marmara denizi temizleniyor ve denizde balık kaynıyor. Şu anda Eskihisar’da yüzlerce balıkçı var. Sıra sıra oltalar hepsi balık yakalar. Maşallah bereketleri bol solsun hepsi kilolarca balık tutmuş durumda. Ben deniz kenarında yürürken onların keyfine vardım ve onlarla birlikte ben de keyiflendim” dedi..
KOCAELİ HABERİ

Yaz başından beri Marmara denizini kaplayan deniz salyası dolayısıyla moralleri bozuk ve suratları asık olan deniz ve balık severlerin bu sabah yüzleri güldü..

Çünkü hem müsilaj yok olmuştu hem de denizde balık kaynıyordu..

Gebze Eskihisar müdavimlerinden birisi olan  Gebze eski belediye başkanı Hüseyin Öztürk balık avlamak için sabahın erken saatinde deniz kenarına koşan balık avcılarının keyifli anlarının ve balık bereketinin fotoğraflarını bizimle paylaşırken “Marmara denizi temizleniyor ve denizde balık kaynıyor. Şu anda Eskihisar’da yüzlerce balıkçı var. Sıra sıra oltalar hepsi balık yakalar. Maşallah bereketleri bol solsun hepsi kilolarca balık tutmuş durumda. Ben deniz kenarında yürürken onların keyfine vardım ve onlarla birlikte ben de keyiflendim” dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.