AK PARTİ GEBZE'DE EKİP SAĞLAM

Siyaset 04.08.2020 - 14:49, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ GEBZE'DE EKİP SAĞLAM

KH/CENGİZYUCAK Türk siyasetinin olmazsa olmazlarından birisi de Parti içi ekipleşmelerdir. Türk siyaset tarihinde yer alan her siyasi partide görülen parti içi ekipleşmeler, kuruluşundan bugüne Ak Parti'de de varoldu.. Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatı içinde en sağlam ekiplerden birisi de Ak Parti Gebze eski ilçe başkanı ve eski Kocaeli milletvekili Mehmet Ali Okur ile birlikte hareket eden ekipdir. Ak Parti Gebze eski ilçe başkanı Hasan Soba'nın da, Ak Partiye adım attığı günden beri Mehmet Ali Okur ile birlikte hareket ettiği bilinir.. Gebze Belediye Meclis üyesi Hasan Soba bugün doğum günü olan Mehmet Ali Okur'u bu özel gününde unutmadı ve sosyal medyadan  yukardaki fotoğraf karesi eşliğinde paylaştığı "Sevdiklerinle birlikte nice mutlu senelere doğum günün kutlu olsun kıymetli vekilim kıymetli dost" mesajı ile doğum gününü kutladı..

KH/CENGİZYUCAK Türk siyasetinin olmazsa olmazlarından birisi de Parti içi ekipleşmelerdir. Türk siyaset tarihinde yer alan her siyasi partide görülen parti içi ekipleşmeler, kuruluşundan bugüne Ak Parti'de de varoldu..

Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatı içinde en sağlam ekiplerden birisi de Ak Parti Gebze eski ilçe başkanı ve eski Kocaeli milletvekili Mehmet Ali Okur ile birlikte hareket eden ekipdir. Ak Parti Gebze eski ilçe başkanı Hasan Soba'nın da, Ak Partiye adım attığı günden beri Mehmet Ali Okur ile birlikte hareket ettiği bilinir..

Gebze Belediye Meclis üyesi Hasan Soba bugün doğum günü olan Mehmet Ali Okur'u bu özel gününde unutmadı ve sosyal medyadan  yukardaki fotoğraf karesi eşliğinde paylaştığı "Sevdiklerinle birlikte nice mutlu senelere doğum günün kutlu olsun kıymetli vekilim kıymetli dost" mesajı ile doğum gününü kutladı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.