AK PARTİ GEBZE'DE DOĞUM GÜNÜ

Siyaset 09.07.2020 - 00:20, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ GEBZE'DE DOĞUM GÜNÜ

KH/CENGİZYUCAK Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatında dün akşam doğum günü kutlaması da vardı.. Ak Parti Gebze İlçe Gençlik kolu başkanı ve Gebze Belediyesi Meclis üyesi Ayhan Yılmaz sosyal medyadan paylaştığı açıklamada "Sosyal Mesafe ve Maske kuralına uyarak, icra ve yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Hayırlara vesile olsun. Toplantımızın ardından İlçe Başkan yardımcım Emrullah COŞTUR’un doğum gününü kutladık. Hayırlı ömür diliyorum." dedi..

KH/CENGİZYUCAK Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatında dün akşam doğum günü kutlaması da vardı..

Ak Parti Gebze İlçe Gençlik kolu başkanı ve Gebze Belediyesi Meclis üyesi Ayhan Yılmaz sosyal medyadan paylaştığı açıklamada "Sosyal Mesafe ve Maske kuralına uyarak, icra ve yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik.
Hayırlara vesile olsun. Toplantımızın ardından İlçe Başkan yardımcım Emrullah COŞTUR’un doğum gününü kutladık. Hayırlı ömür diliyorum.
" dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.