AK PARTİ GEBZE'DE 'BAŞARAN' SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Siyaset 13.01.2021 - 05:26, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ GEBZE'DE 'BAŞARAN' SORUNU ÇÖZÜLDÜ

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK 20 Eyl 2020 tarihinde gerçekleştirilen AK Parti Gebze 6. Olağan ilçe kongresine Tek listeyle giren Recep Kaya ilçe başkanı seçilirken, Recep Kaya'nın listesinde yer alan Mehmet Başaran'da ilçe yönetim kurulu üyesi oldu.. Geçtiğimiz dönemde Ak Parti Gebze Belediye Meclis üyesi olan Mehmet Başaran, AK Parti Gebze ilçe kongresinde ilçe yöneticisi seçildikten sonra yapılan İlçe Yönetim Kurulu toplantısında da Recep Kaya tarafından açıklanan "İlçe İcra Kurulu Listesi"nde Ak Parti Gebze Mali ve ekonomik işlerden sorumlu Başkan yardımcısı olarak yer aldı.. 8 Kasım 2020 Ak Parti Kocaeli İl kongresi öncesinde siyaset kulislerinde "Mehmet Başaran, Gebze İlçe'den Kocaeli İl yönetimine kaydırılacak" şeklindeki iddialar üzerine konuştuğum gerek ilçe yöneticileri ve gerekse de Mehmet Başaran bana bu iddiayı doğruladılar.. Ak Parti Kocaeli ve Gebze Mehmet Başaran'ın Kocaeli İl Yönetimine gireceğine kesin gözle bakarken 8 Kasım 2020 tarihinde gerçekleşen Ak Parti Kocaeli İl kongresinde divana sunulan yönetim kurulu listesinde Mehmet Başaran'ın yer almadığı görüldü.. Bu gelişme karşısında hayal kırıklığı yaşayan Mehmet Başaran'ın o günden beri Ak Parti Gebze İlçe Yönetim Kurulu toplantılarına, siyasi çalışmalarına ve etkinliklerine gerektiğince katılmadığı görüldü.. Recep Kaya'nın bu sorunu olumlu yönde çözme çabası içinde olduğu ve Mehmet Başaran'ı Ak Parti Gebze içinde aktif siyasete decvam ettirme kararlılığında olduğu öğrenildi.. VE MEHMET BAŞARAN GELDİ Üç gün önce yaptığımız yukardaki haberin akabinde dün akşam gerçekleşen Ak Parti Gebze İlçe Kuruluna Mehmet Başaran'ın katıldığı görüldü. Başkan Recep Kaya'nın, Mehmet Başaran'ı uzun süreli aktif siyaset için mi ikna ettiği yoksa bir müddet sonra Mehmet Başaran'ın görevden affını isteyip istemeyeceği ise henüz bilinmiyor..

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK 20 Eyl 2020 tarihinde gerçekleştirilen AK Parti Gebze 6. Olağan ilçe kongresine Tek listeyle giren Recep Kaya ilçe başkanı seçilirken, Recep Kaya'nın listesinde yer alan Mehmet Başaran'da ilçe yönetim kurulu üyesi oldu..

Geçtiğimiz dönemde Ak Parti Gebze Belediye Meclis üyesi olan Mehmet Başaran, AK Parti Gebze ilçe kongresinde ilçe yöneticisi seçildikten sonra yapılan İlçe Yönetim Kurulu toplantısında da Recep Kaya tarafından açıklanan "İlçe İcra Kurulu Listesi"nde Ak Parti Gebze Mali ve ekonomik işlerden sorumlu Başkan yardımcısı olarak yer aldı..

8 Kasım 2020 Ak Parti Kocaeli İl kongresi öncesinde siyaset kulislerinde "Mehmet Başaran, Gebze İlçe'den Kocaeli İl yönetimine kaydırılacak" şeklindeki iddialar üzerine konuştuğum gerek ilçe yöneticileri ve gerekse de Mehmet Başaran bana bu iddiayı doğruladılar..

Ak Parti Kocaeli ve Gebze Mehmet Başaran'ın Kocaeli İl Yönetimine gireceğine kesin gözle bakarken 8 Kasım 2020 tarihinde gerçekleşen Ak Parti Kocaeli İl kongresinde divana sunulan yönetim kurulu listesinde Mehmet Başaran'ın yer almadığı görüldü..

Bu gelişme karşısında hayal kırıklığı yaşayan Mehmet Başaran'ın o günden beri Ak Parti Gebze İlçe Yönetim Kurulu toplantılarına, siyasi çalışmalarına ve etkinliklerine gerektiğince katılmadığı görüldü..

Recep Kaya'nın bu sorunu olumlu yönde çözme çabası içinde olduğu ve Mehmet Başaran'ı Ak Parti Gebze içinde aktif siyasete decvam ettirme kararlılığında olduğu öğrenildi..

VE MEHMET BAŞARAN GELDİ
Üç gün önce yaptığımız yukardaki haberin akabinde dün akşam gerçekleşen Ak Parti Gebze İlçe Kuruluna Mehmet Başaran'ın katıldığı görüldü. Başkan Recep Kaya'nın, Mehmet Başaran'ı uzun süreli aktif siyaset için mi ikna ettiği yoksa bir müddet sonra Mehmet Başaran'ın görevden affını isteyip istemeyeceği ise henüz bilinmiyor..
Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, oturan insanlar ve iç mekan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.