AK PARTİ GEBZE BUGÜNE HAZIR: O GELİYOR

Siyaset 20.09.2020 - 08:01, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ GEBZE BUGÜNE HAZIR: O GELİYOR

KOCAELİ HABERİ-CENGİZ YUCAK AK Parti Gebze ilçe Başkanı İrfan Ayar ve Genel Merkezin gösterdiği yeni ilçe başkan adayı Recep Kaya, bugün saat:15:00 da Tatlıkuyu kapalı pazar alanında yapılacak olan Gebze 6. Olağan kongresi için hazırlıkları sürdüren Ak Parti İlçe Gençlik kolunun genç üyelerini dün gece çalışma anında ziyaret ederek, her birine emeklerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ettiler.. ERKAN KANDEMİR GELECEK Öte yandan AK Parti Gebze ilçe kongresine, Ak Parti Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan yardımcısı Erkan Kandemir'in geleceği öğrenildi..

KOCAELİ HABERİ-CENGİZ YUCAK AK Parti Gebze ilçe Başkanı İrfan Ayar ve Genel Merkezin gösterdiği yeni ilçe başkan adayı Recep Kaya, bugün saat:15:00 da Tatlıkuyu kapalı pazar alanında yapılacak olan Gebze 6. Olağan kongresi için hazırlıkları sürdüren Ak Parti İlçe Gençlik kolunun genç üyelerini dün gece çalışma anında ziyaret ederek, her birine emeklerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ettiler..

ERKAN KANDEMİR GELECEK
Öte yandan AK Parti Gebze ilçe kongresine, Ak Parti Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan yardımcısı Erkan Kandemir'in geleceği öğrenildi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.