AK PARTİ GEBZE BÖLGESİNDE YARIŞ BAŞLADI

Siyaset 14.11.2020 - 17:18, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ GEBZE BÖLGESİNDE YARIŞ BAŞLADI

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Olası bir erken seçin ihtimali veya 2023 Genel Seçimlerinde Ak Parti Kocaeli milletvekili adayı olabilmek için gönlünden adaylık geçenler arasında yarış şimdiden başladı.. Mevcut milletvekillerinin çoğusunun "3 Dönem Kuralı"na takılarak aday olAmayacağından dolayı, "yeni aday neden ben olmayayım" umuduyla Kocaeli genelinde milletvekili adayı olmak isteynlerin sayısının bir hayli fazla olduğu biliniyor. Ak Parti Gebze Bölgesi siyaset kulislerinde ise şimdiden aday adayı isimleri seslendirilirken, isimleri seslendirilen aday adaylarının hal ve gidişlerinin de bunu doğrular nitelikte olduğu da dikkatlerden kaçmıyor.. Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası'ndanoluşan Gebze bölgesinde isimlri milletvekili aday adaylığı için geçen isimlerin başında ise 4 isim geliyor; Ak Parti Kocaeli eski milletvekili ve TÜBİTAK MARTEK Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Okur Gebze Belediyesi eski başkanı ve KBB Gebze Bölgesi Koordinatörü İbrahim Pehlivan Gebze Belediyesi eski başkanı Adnan Köşker Darıca Belediyesi eski başkanı Şükrü Karabacak Başka milletveekili adayı omak isteyenler yok mu? Tabi ki var..

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Olası bir erken seçin ihtimali veya 2023 Genel Seçimlerinde Ak Parti Kocaeli milletvekili adayı olabilmek için gönlünden adaylık geçenler arasında yarış şimdiden başladı..

Mevcut milletvekillerinin çoğusunun "3 Dönem Kuralı"na takılarak aday olAmayacağından dolayı, "yeni aday neden ben olmayayım" umuduyla Kocaeli genelinde milletvekili adayı olmak isteynlerin sayısının bir hayli fazla olduğu biliniyor. Ak Parti Gebze Bölgesi siyaset kulislerinde ise şimdiden aday adayı isimleri seslendirilirken, isimleri seslendirilen aday adaylarının hal ve gidişlerinin de bunu doğrular nitelikte olduğu da dikkatlerden kaçmıyor..

Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası'ndanoluşan Gebze bölgesinde isimlri milletvekili aday adaylığı için geçen isimlerin başında ise 4 isim geliyor;

Ak Parti Kocaeli eski milletvekili ve TÜBİTAK MARTEK Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Okur
Gebze Belediyesi eski başkanı ve KBB Gebze Bölgesi Koordinatörü İbrahim Pehlivan
Gebze Belediyesi eski başkanı Adnan Köşker
Darıca Belediyesi eski başkanı Şükrü Karabacak

Başka milletveekili adayı omak isteyenler yok mu?

Tabi ki var..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.