AK PARTİ GEBZE BAŞKANI RECEP KAYA ÖZEL GÜNLERİ ÖNEMSİYOR

Siyaset 06.01.2021 - 18:23, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ GEBZE BAŞKANI RECEP KAYA ÖZEL GÜNLERİ ÖNEMSİYOR

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya'nın başkanlığında dün akşam gerçekleştirilen ilçe yönetim kurulu toplantısı öncesinde doğum günü olan ilçe yöneticilerine "doğum günü" hediyeleri takdim edilmişti.. Başkan Kaya hediye takdiminden sonra "İlçe Başkan yardımcımız Selim Malkoç ve ilçe yönetim kurulu üyemiz Mustafa Ateş kardeşlerim yeni yaşınız kutlu olsun Allah tüm sevdiklerinizle beraber hayırlı uzun ömürler versin" açıklamasını yapmıştı.. Başkan Recep Kaya bugünde ilçe başkan yardımcısı Enes Yaylak ve ilçe kadın kolu başkanı Şenay Önder ile birlikte İlçe Yöneticisi Enes Koçer'in yeni evlat sahibi olma sevincini paylaştıktan sonra "İlçe yönetim kurulu üyemiz Mustafa Enes Koçer kardeşimizin Ayşe ismini verdikleri yeni bir kız çocukları dünyaya gelmiştir. Koçer Ailesinin gözü aydın olsun Sağlıklı hayırlı bir yavru olmasını diliyorum." açıklamasında bulundu..

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya'nın başkanlığında dün akşam gerçekleştirilen ilçe yönetim kurulu toplantısı öncesinde doğum günü olan ilçe yöneticilerine "doğum günü" hediyeleri takdim edilmişti..


Başkan Kaya hediye takdiminden sonra "İlçe Başkan yardımcımız Selim Malkoç ve ilçe yönetim kurulu üyemiz Mustafa Ateş kardeşlerim yeni yaşınız kutlu olsun Allah tüm sevdiklerinizle beraber hayırlı uzun ömürler versin" açıklamasını yapmıştı..

Başkan Recep Kaya bugünde ilçe başkan yardımcısı Enes Yaylak ve ilçe kadın kolu başkanı Şenay Önder ile birlikte İlçe Yöneticisi Enes Koçer'in yeni evlat sahibi olma sevincini paylaştıktan sonra "İlçe yönetim kurulu üyemiz Mustafa Enes Koçer kardeşimizin Ayşe ismini verdikleri yeni bir kız çocukları dünyaya gelmiştir. Koçer Ailesinin gözü aydın olsun Sağlıklı hayırlı bir yavru olmasını diliyorum." açıklamasında bulundu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.