AK PARTİ GEBZE- Recep Kaya düğmeye bastı

Dünya 15.01.2021 - 02:19, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ GEBZE- Recep Kaya düğmeye bastı

KOCAELİ HABERİ AK Parti Gebze ilçe Başkanı Recep Kaya, İktidarın Gebze'de yaptığı eğitim ve diğer yatırımları, tek tek dolaşarak İlçe Başkanlığı resmi sosyal medya sayfalarından paylaşmaya başladı. Teşkilatçılık yönünün kuvetli olmasının yanısıra seçim tecrübeleri ile de bilinen Recep Kaya'nın bu hamlesi siyaset kulislerinde "Recep Başkan olası bir seçimin kokusunu aldığı için mi hizmetleri tanıtım kampanyası yolu ile düğmeye bastı" şeklinde merak uyandırdı..   İŞTE BAŞKAN KAYA'NIN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ŞENER DOĞAN İLE İNCELEMEY GİTTİĞİ O YATIRIM PAYLAŞIMLARI -Mevlana Mah. Ortaokul inşaatı 24 derslikli. Mevlana Mahallemize ve Gebze’mize hayırlı olsun. Milli Eğitim Bakanlığımıza ve emeği olan herkese Gebze halkımız adına teşekkür ediyoruz. -Mustafapaşa mesleki ve teknik Anadolu lisesi 24 derslikli. Mevlana Mahallemize ve Gebze’mize hayırlı olsun. Milli Eğitim Bakanlığımıza ve emeği olan herkese Gebze halkımız adına teşekkür ediyoruz. -Mustafapaşa Anadolu lisesi 24 derslikli Mevlana Mahallemize ve Gebze’mize hayırlı olsun. Milli Eğitim Bakanlığımıza ve emeği olan herkese Gebze halkımız adına teşekkür ediyoruz. -Gebze Trafiğinin çözümüne büyük katkı sağlayacak TEM otoyolu ve Köprüleri yapım projesi tüm hızıyla devam ediyor. Proje kapsamında güney yan yollar asfaltlandı.  

KOCAELİ HABERİ AK Parti Gebze ilçe Başkanı Recep Kaya, İktidarın Gebze'de yaptığı eğitim ve diğer yatırımları, tek tek dolaşarak İlçe Başkanlığı resmi sosyal medya sayfalarından paylaşmaya başladı. Teşkilatçılık yönünün kuvetli olmasının yanısıra seçim tecrübeleri ile de bilinen Recep Kaya'nın bu hamlesi siyaset kulislerinde "Recep Başkan olası bir seçimin kokusunu aldığı için mi hizmetleri tanıtım kampanyası yolu ile düğmeye bastı" şeklinde merak uyandırdı..  

İŞTE BAŞKAN KAYA'NIN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ŞENER DOĞAN İLE İNCELEMEY GİTTİĞİ O YATIRIM PAYLAŞIMLARI

-Mevlana Mah. Ortaokul inşaatı 24 derslikli. Mevlana Mahallemize ve Gebze’mize hayırlı olsun. Milli Eğitim Bakanlığımıza ve emeği olan herkese Gebze halkımız adına teşekkür ediyoruz.

-Mustafapaşa mesleki ve teknik Anadolu lisesi 24 derslikli. Mevlana Mahallemize ve Gebze’mize hayırlı olsun. Milli Eğitim Bakanlığımıza ve emeği olan herkese Gebze halkımız adına teşekkür ediyoruz.

-Mustafapaşa Anadolu lisesi 24 derslikli Mevlana Mahallemize ve Gebze’mize hayırlı olsun. Milli Eğitim Bakanlığımıza ve emeği olan herkese Gebze halkımız adına teşekkür ediyoruz.

-Gebze Trafiğinin çözümüne büyük katkı sağlayacak TEM otoyolu ve Köprüleri yapım projesi tüm hızıyla devam ediyor. Proje kapsamında güney yan yollar asfaltlandı.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.