AK PARTİ DİLOVASI'NDA AKBULUT DEVAM EDECEK Mİ?

Siyaset 04.07.2020 - 18:43, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ DİLOVASI'NDA AKBULUT DEVAM EDECEK Mİ?

KH/CENGİZYUCAK 2014 Yerel seeçimlerinde Dilovası Belediye Başkan aday adayı olmak için ilçe başkanlığından istifa eden İlhan Yıldırım'ın yerine AK Parti Dilovası İlçe Başkanı olarak atanan Osman Akbulut altı buçuk yıldan beri bu görevini sürdürüyor.. Atanmışlığının ardından iki kez de ilçe kongresi kazanarak ilçe başkanlığını sürdüren Osman Akbulut'un 27 Eylül 2020 Pazar günü yapılması beklenen Ak Parti Dilovası ilçe kongresinde yeniden aday gösterilip gösterilmeyeceği merak ediliyor. Siyasi kulislerden edindiğimiz bilgilere göre parti içinde "yeter artık 3 dönemi tamamladı, başkan değişsin" şeklinde ki görüşün karşısına "Osman başkan başarılı. İlk dönemi atama olduğu için 3 dönem kuralını uygulamayabiliriz" görüşünü koyanlar da varmış.. Öte yandan şu anda Ak Parti Kocaeli il yönetim kurulu üyesi olan İlhan Yıldırım'ın ghönlünden tekrar Dilovası ilçe başkanı olmak geçtiği ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in ise  ilçe teşkilatında görev üstlendiği dönemlerde Ak Parti ilçe başkan yardımcılığını yaptığı Osman Akbulut'un göreviine devamından yana olduğu konuşuluyor.. Ve şimdi Dilovalı partililer merak ediyore Osman Akbulut'un siyasi akibeti ne olacak diye..   AK PARTİ KOCAELİ’DE ONAY BEKLENEN İLÇE KONGRE TARİHLERİ ŞÖYLE: 5 Eylül Cumartesi: Derince 6 Eylül Pazar: Başiskele 12 Eylül Cumartesi: Gölcük 13 Eylül Pazar: Çayırova 16 Eylül Çarşamba: Kandıra 20 Eylül Pazar: Darıca 27 Eylül Pazar: Dilovası 3 Ekim Cumartesi: İzmit 4 Ekim Pazar: Körfez 11 Ekim Pazar: Gebze

KH/CENGİZYUCAK 2014 Yerel seeçimlerinde Dilovası Belediye Başkan aday adayı olmak için ilçe başkanlığından istifa eden İlhan Yıldırım'ın yerine AK Parti Dilovası İlçe Başkanı olarak atanan Osman Akbulut altı buçuk yıldan beri bu görevini sürdürüyor..

Atanmışlığının ardından iki kez de ilçe kongresi kazanarak ilçe başkanlığını sürdüren Osman Akbulut'un 27 Eylül 2020 Pazar günü yapılması beklenen Ak Parti Dilovası ilçe kongresinde yeniden aday gösterilip gösterilmeyeceği merak ediliyor.

Siyasi kulislerden edindiğimiz bilgilere göre parti içinde "yeter artık 3 dönemi tamamladı, başkan değişsin" şeklinde ki görüşün karşısına "Osman başkan başarılı. İlk dönemi atama olduğu için 3 dönem kuralını uygulamayabiliriz" görüşünü koyanlar da varmış..

Öte yandan şu anda Ak Parti Kocaeli il yönetim kurulu üyesi olan İlhan Yıldırım'ın ghönlünden tekrar Dilovası ilçe başkanı olmak geçtiği ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in ise  ilçe teşkilatında görev üstlendiği dönemlerde Ak Parti ilçe başkan yardımcılığını yaptığı Osman Akbulut'un göreviine devamından yana olduğu konuşuluyor..

Ve şimdi Dilovalı partililer merak ediyore Osman Akbulut'un siyasi akibeti ne olacak diye..
 

AK PARTİ KOCAELİ’DE ONAY BEKLENEN İLÇE KONGRE TARİHLERİ ŞÖYLE:

5 Eylül Cumartesi: Derince
6 Eylül Pazar: Başiskele
12 Eylül Cumartesi: Gölcük
13 Eylül Pazar: Çayırova
16 Eylül Çarşamba: Kandıra
20 Eylül Pazar: Darıca
27 Eylül Pazar: Dilovası
3 Ekim Cumartesi: İzmit
4 Ekim Pazar: Körfez
11 Ekim Pazar: Gebze

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.