AK PARTİ ‘DE İLÇELER ARASI HEMŞERİ DAYANIŞMASI

Siyaset 29.09.2020 - 15:52, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ ‘DE İLÇELER ARASI HEMŞERİ DAYANIŞMASI

KOCAELİ HABERİ-CENGİZ YUCAK Geçtiğimiz günlerde yapılan İlçe kongresi sonrasında yeniden başkan olarak seçilen AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay’a ziyaretler devam ediyor.. Aslen Ardahanlı olan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir bugün Karslı hemşerisi olan AK Parti Darıca İlçe Teşkilat Başkanı Ufuk Acay’ı İlçe binasında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Şayir Başkan Acay’a görev sürecinde yaptığı ve bundan sonraki yapacağı çalışmalarında başarılar diledi. Ufuk Acay ise ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e teşekkür etti.

KOCAELİ HABERİ-CENGİZ YUCAK Geçtiğimiz günlerde yapılan İlçe kongresi sonrasında yeniden başkan olarak seçilen AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay’a ziyaretler devam ediyor..

Aslen Ardahanlı olan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir bugün Karslı hemşerisi olan AK Parti Darıca İlçe Teşkilat Başkanı Ufuk Acay’ı İlçe binasında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Şayir Başkan Acay’a görev sürecinde yaptığı ve bundan sonraki yapacağı çalışmalarında başarılar diledi.

Ufuk Acay ise ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.