AK PARTİ DARICA İLÇE BAŞKANI AV.UFUK ACAY'DAN NET MESAJ

29.02.2020 - 12:47, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ DARICA İLÇE BAŞKANI AV.UFUK ACAY'DAN NET MESAJ

İdlib 'de hain rejim unsurlarının saldırısı sonucu şehit olan askerler için başsağlığı mesajı yayımlayan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Av.Ufuk Acay, vatan için şehadete eren kahramanlara Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize, başsağlığı ve sabır, yarılı Mehmetçiklerimize de acil şifalar diledi. “Kim hangi hainliği yaparsa yapsın, Türk milletini güvenliğinden, egemenliğinden mahrum bırakamayacak, eninde sonunda hüsrana uğrayacaktır.” İlçe Başkanı Av.Ufuk Acay mesajında; “Terörü durdurmak, Türkiye’ ye yönelik tehditlere son vermek üzere İdlip ’te bulunan kahraman askerlerimize yapılan hain saldırı sonucu çok sayıda Mehmetçiğimizin şehit düşmesi ve çok sayıda kardeşimizin de yaralanması ülke olarak bizleri derinden üzmüştür. Kim hangi hainliği yaparsa yapsın, Türk milletini güvenliğinden, egemenliğinden mahrum bırakamayacak, eninde sonunda hüsrana uğrayacaktır” dedi.  Milli güvenliği sağlamak üzere İdlib ’de görev yapan kahraman askerlerimize yönelik gerçekleştirilen menfur saldırı sebebiyle, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Güvenlik Zirvesi’nin gerçekleştirildiğini aktaran Başkan ACAY, “Zirvede, Esed rejiminin yüz binlerce Suriyelinin ölümünden sorumlu olduğu vurgulanarak, namlusunu, Türkiye Cumhuriyeti’nin hak ve menfaatlerini korumak üzere görev yapan askerlerimize doğrultan gayrimeşru rejime misliyle mukabele edilmesi kararlaştırılmıştır. Geçmişte Ruanda, Bosna Hersek’te yaşananların bugün İdlib ’de tekrarlanmasına seyirci kalınamaz, kalınmayacaktır. Suriye sahasında devam eden faaliyetlerimiz, bayrağımıza uzatılan eller kırılana dek sürecektir. Unutulmamalıdır ki şehitlerimizin kanı hiçbir zaman yerde bırakılmamış, bundan sonra da bırakılmayacaktır. Ülkemizin bekası için şehadet şerbeti içen şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve asil milletimize baş sağlığı ve sabır, yarılarımıza da acil şifalar dilerim. Rabbim tüm güvenlik güçlerimizi her türlü felaketten korusun” dedi.

İdlib 'de hain rejim unsurlarının saldırısı sonucu şehit olan askerler için başsağlığı mesajı yayımlayan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Av.Ufuk Acay, vatan için şehadete eren kahramanlara Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize, başsağlığı ve sabır, yarılı Mehmetçiklerimize de acil şifalar diledi.

“Kim hangi hainliği yaparsa yapsın, Türk milletini güvenliğinden, egemenliğinden mahrum bırakamayacak, eninde sonunda hüsrana uğrayacaktır.”

İlçe Başkanı Av.Ufuk Acay mesajında; “Terörü durdurmak, Türkiye’ ye yönelik tehditlere son vermek üzere İdlip ’te bulunan kahraman askerlerimize yapılan hain saldırı sonucu çok sayıda Mehmetçiğimizin şehit düşmesi ve çok sayıda kardeşimizin de yaralanması ülke olarak bizleri derinden üzmüştür. Kim hangi hainliği yaparsa yapsın, Türk milletini güvenliğinden, egemenliğinden mahrum bırakamayacak, eninde sonunda hüsrana uğrayacaktır” dedi.

 Milli güvenliği sağlamak üzere İdlib ’de görev yapan kahraman askerlerimize yönelik gerçekleştirilen menfur saldırı sebebiyle, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Güvenlik Zirvesi’nin gerçekleştirildiğini aktaran Başkan ACAY, “Zirvede, Esed rejiminin yüz binlerce Suriyelinin ölümünden sorumlu olduğu vurgulanarak, namlusunu, Türkiye Cumhuriyeti’nin hak ve menfaatlerini korumak üzere görev yapan askerlerimize doğrultan gayrimeşru rejime misliyle mukabele edilmesi kararlaştırılmıştır. Geçmişte Ruanda, Bosna Hersek’te yaşananların bugün İdlib ’de tekrarlanmasına seyirci kalınamaz, kalınmayacaktır. Suriye sahasında devam eden faaliyetlerimiz, bayrağımıza uzatılan eller kırılana dek sürecektir. Unutulmamalıdır ki şehitlerimizin kanı hiçbir zaman yerde bırakılmamış, bundan sonra da bırakılmayacaktır. Ülkemizin bekası için şehadet şerbeti içen şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve asil milletimize baş sağlığı ve sabır, yarılarımıza da acil şifalar dilerim. Rabbim tüm güvenlik güçlerimizi her türlü felaketten korusun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.