ÇOLAKOĞLU'NDAN AFETZEDELERE 5 MİLYON TL YARDIM

Gündem 23.08.2021 - 21:04, Güncelleme: 23.08.2021 - 21:22
 

ÇOLAKOĞLU'NDAN AFETZEDELERE 5 MİLYON TL YARDIM

KOCAELİ HABERİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Orman yangınları ile sel felaketlerinin neden olduğu zararların giderilmesi, afetzede durumundaki Vatandaşlarımızın acil ihtiyaçlarının bir an evvel karşılanması için 12.08.2021 tarih ve 4372 sayılı Kararı ile yakın zamanda ülkemizde meydana gelen yangın ve sel felaketleri nedeniyle genel hayatı olumsuz etkileyen şartların iyileştirilmesine katkı sağlanması amacıyla başlatılan insani yardım kampanyasına Gebze Bölgesinin Dev Sanayi Kuruluşu Çolakoğlu Metalurji AŞ.'den 5. Milyon TL ile rekor bir bağış geldi.. ÇOLAKOĞLU'NDAN 5 MİLYON TL YARDIM Kocaeli'de ki demir çelik sektöründe faaliyette bulunan Çolakoğlu A.Ş. Kurumsal İlişkiler Direktörü Mustafa Türker ve Genel Müdür Uğur Dagbeler sel afetinde zarar gören insanlarımız için bağışladıkları 5 milyonun dekontunu Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'a teslim ettiler. Vali Yavuz "bu duyarlılıklarından dolayı Çolakoğlu Ailesine çok teşekkür ediyorum." dedi..
KOCAELİ HABERİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Orman yangınları ile sel felaketlerinin neden olduğu zararların giderilmesi, afetzede durumundaki Vatandaşlarımızın acil ihtiyaçlarının bir an evvel karşılanması için 12.08.2021 tarih ve 4372 sayılı Kararı ile yakın zamanda ülkemizde meydana gelen yangın ve sel felaketleri nedeniyle genel hayatı olumsuz etkileyen şartların iyileştirilmesine katkı sağlanması amacıyla başlatılan insani yardım kampanyasına Gebze Bölgesinin Dev Sanayi Kuruluşu Çolakoğlu Metalurji AŞ.'den 5. Milyon TL ile rekor bir bağış geldi..

ÇOLAKOĞLU'NDAN 5 MİLYON TL YARDIM
Kocaeli'de ki demir çelik sektöründe faaliyette bulunan Çolakoğlu A.Ş. Kurumsal İlişkiler Direktörü Mustafa Türker ve Genel Müdür Uğur Dagbeler sel afetinde zarar gören insanlarımız için bağışladıkları 5 milyonun dekontunu Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'a teslim ettiler. Vali Yavuz "bu duyarlılıklarından dolayı Çolakoğlu Ailesine çok teşekkür ediyorum." dedi..

Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.