AK PARTİ ÇAYIROVA'YI HUYSUZ MU KARIŞTIRDI YOKSA MİKSER Mİ?

Siyaset 06.11.2020 - 04:05, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ ÇAYIROVA'YI HUYSUZ MU KARIŞTIRDI YOKSA MİKSER Mİ?

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK 8 Kasım 2020 pazar günü yapılacak olan Ak Parti Kocaeli İl kongresinde İl Başkan adayı Mehmet Ellibeş'in listesinde yer alacak isimlerin kimler olacağı merak edilirken, Ak Parti Çayırova ilçe başkanı Servet Günay'ın Çayırova'yı temsilen il yönetimine önerilecek isimler konusunda parti içinde bir anket yaptırdığına yönelik haber Çayırova siyaset kulislerinde çokca tartışıldı.. İddiaya göre ilçe başkanı Servet Günay tarafından hazırlattırılıp, ilçe ana kademe yönetim kurulu üyelerine sunulan "Çayırova'yı temsilen il yönetiminde kimleri görmek istersiniz" listesinde sırasıyla   Ekrem Karahan, Ali Osman Gür, Zafer Kılıç, Savaş Özdemir, Ayşin Balcılar, Aşkın Duman, Mustafa Usta, İdris Demir, Fevzi Mahmut Çelik, Yusuf Turan ve Ermiş Göksu'nun isimleri yer alıyor.. Ak Parti Çayırova kulislerinde bu liste ile ilgili olarak yapılan genel değerlendirme ise "yapılan işlem normal ve listede yer alan isimler ise eski ilçe başkanlarının ve il yönetim kurulu üyelerinin de aralarında olduğu Ak parti Çayırova'da hizmet etmiş isimler. Belli ki bu liste içinde yer alan isimlerden birisi sırasından huylanmış veya kendisinin asıl listede olmadığını öğrenen biri çok fena huysuzlanmış" şeklinde olurken bir diğer değerlendirme ise "Ak Parti Çayırova'nın mikseri yine yaptı yapacağını ve yıllardan beri her kongre veya aday belirleme döneminde olduğu gibi yine aynı mecrada haber yaptırma yöntemini kullanarak karıştırdı ortalığı" şeklinde oldu..  Peki Ak parti Kocaeli İl Yönetimine Çayırova'dan kimler girer? Bir ikisi yukardaki listede yer alanlardan olmak üzere İl Başkan adayı Mehmet Ellibeş kimlerle çalışmak isterse onlar girer..

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK 8 Kasım 2020 pazar günü yapılacak olan Ak Parti Kocaeli İl kongresinde İl Başkan adayı Mehmet Ellibeş'in listesinde yer alacak isimlerin kimler olacağı merak edilirken, Ak Parti Çayırova ilçe başkanı Servet Günay'ın Çayırova'yı temsilen il yönetimine önerilecek isimler konusunda parti içinde bir anket yaptırdığına yönelik haber Çayırova siyaset kulislerinde çokca tartışıldı..

İddiaya göre ilçe başkanı Servet Günay tarafından hazırlattırılıp, ilçe ana kademe yönetim kurulu üyelerine sunulan "Çayırova'yı temsilen il yönetiminde kimleri görmek istersiniz" listesinde sırasıyla   Ekrem Karahan, Ali Osman Gür, Zafer Kılıç, Savaş Özdemir, Ayşin Balcılar, Aşkın Duman, Mustafa Usta, İdris Demir, Fevzi Mahmut Çelik, Yusuf Turan ve Ermiş Göksu'nun isimleri yer alıyor..

Ak Parti Çayırova kulislerinde bu liste ile ilgili olarak yapılan genel değerlendirme ise "yapılan işlem normal ve listede yer alan isimler ise eski ilçe başkanlarının ve il yönetim kurulu üyelerinin de aralarında olduğu Ak parti Çayırova'da hizmet etmiş isimler. Belli ki bu liste içinde yer alan isimlerden birisi sırasından huylanmış veya kendisinin asıl listede olmadığını öğrenen biri çok fena huysuzlanmış" şeklinde olurken bir diğer değerlendirme ise "Ak Parti Çayırova'nın mikseri yine yaptı yapacağını ve yıllardan beri her kongre veya aday belirleme döneminde olduğu gibi yine aynı mecrada haber yaptırma yöntemini kullanarak karıştırdı ortalığı" şeklinde oldu.. 

Peki Ak parti Kocaeli İl Yönetimine Çayırova'dan kimler girer?
Bir ikisi yukardaki listede yer alanlardan olmak üzere İl Başkan adayı Mehmet Ellibeş kimlerle çalışmak isterse onlar girer..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.