CİVELEK'TEN GÖVDE GÖSTERİSİ

Siyaset 18.08.2021 - 00:54, Güncelleme: 18.08.2021 - 00:54
 

CİVELEK'TEN GÖVDE GÖSTERİSİ

KOCAELİ HABERİ
Yeniden Refah Partisi Başiskele  ilçe başkanı Tevfik Civelek, ilçe divan toplantısını Yeniden Refah Partisi genel başkan danışmanı ve Kocaeli il başkanı Mehmet Aras ve il yönetiminin katılımlarıyla gerçekleştirdiği görkemli toplantı ile adeta bir gövde gösterisi yaptı.. Başiskele Karadenizliler Mahallesi’nde gerçekleşen ilçe divan toplantısına il başkanı Mehmet Aras’ın yanı sıra il teşkilat başkanı Cevdet Çepil, il gençlik kolları başkanı Necmettin İşlek, genel merkez gençlik kolları eğitim başkanı Mustafa Sezgin ve birçok il yönetim kurulu üyesi katılım sağladı. Kalabalık bir ortamda gerçekleşen ilçe divan toplantısında ki coşku gözlerden kaçmadı. İlçe divan toplantısında sırasıyla il başkanı Aras ve il gençlik başkanı İşlek’ten sonra söz alan Civelek; kalabalık bir ilçe divan toplantısı gerçekleştirdikleri için ilçe ve mahalle yönetimlerine teşekkür etti. Yeniden Refah Partisi Başiskele ilçe başkanı Tevfik Civelek, göreve geldiğimiz gün Başiskele’de milli görüş rüzgarı estireceğimize söz vermiştik, söz verdiğimiz gibi ilçemizin her bir köşesine her bir hemşerimize ulaşmaya çalışıyoruz dedi. Sözlerine devam eden Yeniden Refah Partisi Başiskele ilçe başkanı Tevfik Civelek, genel başkanımız Dr. Fatih Erbakan bey’in ifade ettiği gibi kim yaparsa yapsın doğrunun yanında yanlışın karşısındayız yaklaşımıyla bizler de daha güzel bir Başiskele için mücadele veriyoruz dedi. İlçe divan toplantımıza katılım sağladığı için başta il başkanımız Mehmet Aras bey olmak üzere tüm il yönetimimize, ilçe ve mahalle yönetimlerime teşekkürlerimi iletiyorum ifadelerini kullandı  
KOCAELİ HABERİ

Yeniden Refah Partisi Başiskele  ilçe başkanı Tevfik Civelek, ilçe divan toplantısını Yeniden Refah Partisi genel başkan danışmanı ve Kocaeli il başkanı Mehmet Aras ve il yönetiminin katılımlarıyla gerçekleştirdiği görkemli toplantı ile adeta bir gövde gösterisi yaptı..

Başiskele Karadenizliler Mahallesi’nde gerçekleşen ilçe divan toplantısına il başkanı Mehmet Aras’ın yanı sıra il teşkilat başkanı Cevdet Çepil, il gençlik kolları başkanı Necmettin İşlek, genel merkez gençlik kolları eğitim başkanı Mustafa Sezgin ve birçok il yönetim kurulu üyesi katılım sağladı. Kalabalık bir ortamda gerçekleşen ilçe divan toplantısında ki coşku gözlerden kaçmadı.
İlçe divan toplantısında sırasıyla il başkanı Aras ve il gençlik başkanı İşlek’ten sonra söz alan Civelek; kalabalık bir ilçe divan toplantısı gerçekleştirdikleri için ilçe ve mahalle yönetimlerine teşekkür etti. Yeniden Refah Partisi Başiskele ilçe başkanı Tevfik Civelek, göreve geldiğimiz gün Başiskele’de milli görüş rüzgarı estireceğimize söz vermiştik, söz verdiğimiz gibi ilçemizin her bir köşesine her bir hemşerimize ulaşmaya çalışıyoruz dedi.

Sözlerine devam eden Yeniden Refah Partisi Başiskele ilçe başkanı Tevfik Civelek, genel başkanımız Dr. Fatih Erbakan bey’in ifade ettiği gibi kim yaparsa yapsın doğrunun yanında yanlışın karşısındayız yaklaşımıyla bizler de daha güzel bir Başiskele için mücadele veriyoruz dedi. İlçe divan toplantımıza katılım sağladığı için başta il başkanımız Mehmet Aras bey olmak üzere tüm il yönetimimize, ilçe ve mahalle yönetimlerime teşekkürlerimi iletiyorum ifadelerini kullandı

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.