AK PARTİ ÇAYIROVA KADIN KOLU BAŞKANLIĞI İÇİN FLAŞ İDDİA

16.11.2020 - 05:09, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ ÇAYIROVA KADIN KOLU BAŞKANLIĞI İÇİN FLAŞ İDDİA

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir 12 ilçede ilçe kadın kolları başkan ve yönetimlerini belirlemeye devam ediyor.. Gebze Bölgesinde Gebze ve Dilovası'nda mevcut Kadın kolu başkanları ile devam eden ve Darıca'da değişime giden Yasemin Özdemir'in Çayorova için vereceği karar merak ediliyor.. Ak Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanlığı için Filiz Örs ve Halime Aydal isimleri tabanda yükselirken, aynı zamanda Çayırova Belediye Meclis üyesi de olan mevcut başkan Seyhan Kutbay Dönmez'in tekrar aday gösterilmesi ise Ak Parti Çayırova İlçe Başkan ve yönetimi ile parti tabanında karşılık bulmadığı siyaset kulislerinde konuşuluyor.. AK PARTİ ÇAYIROVA KADIN KOLU BAŞKANLIĞI İÇİN FLAŞ İDDİA Yukardaki haberimizden sonra bize ulaşan bir son dakika bilgisine göre Ak Parti Kadın Kolları Genel Merkezi ile Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanlığı arasındaki istişareler sonucunda Çayırova İlçe Kadın Kolu kongresinde mevcut başkan Seyhan Kutbay Dönmez'in tekrar aday gösterilmesi fikrinin ağır bastığı ve hatta İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir'in, Seyhan Dönmez Kutbay'a bu yeni dönem görevlendirmesi için "hayırlı olsun" dediği iddia edildi..  

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir 12 ilçede ilçe kadın kolları başkan ve yönetimlerini belirlemeye devam ediyor..

Gebze Bölgesinde Gebze ve Dilovası'nda mevcut Kadın kolu başkanları ile devam eden ve Darıca'da değişime giden Yasemin Özdemir'in Çayorova için vereceği karar merak ediliyor..

Ak Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanlığı için Filiz Örs ve Halime Aydal isimleri tabanda yükselirken, aynı zamanda Çayırova Belediye Meclis üyesi de olan mevcut başkan Seyhan Kutbay Dönmez'in tekrar aday gösterilmesi ise Ak Parti Çayırova İlçe Başkan ve yönetimi ile parti tabanında karşılık bulmadığı siyaset kulislerinde konuşuluyor..

AK PARTİ ÇAYIROVA KADIN KOLU BAŞKANLIĞI İÇİN FLAŞ İDDİA
Yukardaki haberimizden sonra bize ulaşan bir son dakika bilgisine göre Ak Parti Kadın Kolları Genel Merkezi ile Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanlığı arasındaki istişareler sonucunda Çayırova İlçe Kadın Kolu kongresinde mevcut başkan Seyhan Kutbay Dönmez'in tekrar aday gösterilmesi fikrinin ağır bastığı ve hatta İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir'in, Seyhan Dönmez Kutbay'a bu yeni dönem görevlendirmesi için "hayırlı olsun" dediği iddia edildi..  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.