AK PARTİ ÇAYIROVA'DA NELER OLUYOR?

Siyaset 25.07.2020 - 10:44, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ ÇAYIROVA'DA NELER OLUYOR?

KH/CENGİZYUCAK Ak Parti Çayırova eski ilçe yönetim kurulu üyesi Arif Akın 20 Temmuz 2020 tarihinde 5 gün önce facebook sayfasından "Eski il başkanımız Abdullah Eryarsoy Çayırova ilçemizde temaslarda bulunuyor. Çayırovalılar olarak hoşgeldin diyoruz başkanımıza" şeklinde bir paylaşımda bulundu.. Abdullah Eryarsoy'ın Çayıroava'ya niçin geldiği konusu muamma olarak kalırken o gün Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ile de bir görüşme yaptığı iddia edildi.. Abdullah Eryarsoy'ın Çayıroava ziyaretinden iki gün sonra Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş yanında hiç bir il yöneticisi olmadan Çayırova'ya geldi ve yine Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ile başbaşa bir görüşme yaptı.. Başkan Çiftçi bu görüşmeyi sosyal medyadan "AK Parti Kocaeli İl Başkanımız sayın Mehmet Ellibeş’i belediyemizde ağırladık. İstişarelerde bulunduğumuz değerli başkanımıza nazik ziyaretlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum." mesajı ile paylaştı.. AK PARTİ ÇAYIROVA'DA NELER OLUYOR? Bu ziyaretlerde karşılıklı nelerin konuşulduğu hakkında bir açıklamaya ulaşılamazken, Çayırova siyaset kulislerinde ise "Abdullah Eryorsoy, Çayırova'ya Ali Babacan'ın kurmuş olduğu DEVA Partisi ile ilgili görüşmeler için geldi" iddiaları yüksek sesle konuşulmaya başlandı..

KH/CENGİZYUCAK Ak Parti Çayırova eski ilçe yönetim kurulu üyesi Arif Akın 20 Temmuz 2020 tarihinde 5 gün önce facebook sayfasından "Eski il başkanımız Abdullah Eryarsoy Çayırova ilçemizde temaslarda bulunuyor. Çayırovalılar olarak hoşgeldin diyoruz başkanımıza" şeklinde bir paylaşımda bulundu..

Abdullah Eryarsoy'ın Çayıroava'ya niçin geldiği konusu muamma olarak kalırken o gün Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ile de bir görüşme yaptığı iddia edildi..

Abdullah Eryarsoy'ın Çayıroava ziyaretinden iki gün sonra Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş yanında hiç bir il yöneticisi olmadan Çayırova'ya geldi ve yine Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ile başbaşa bir görüşme yaptı..

Başkan Çiftçi bu görüşmeyi sosyal medyadan "AK Parti Kocaeli İl Başkanımız sayın Mehmet Ellibeş’i belediyemizde ağırladık. İstişarelerde bulunduğumuz değerli başkanımıza nazik ziyaretlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum." mesajı ile paylaştı..
Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, Ertan Karaçay dahil, oturan insanlar, ekran ve iç mekan

AK PARTİ ÇAYIROVA'DA NELER OLUYOR?
Bu ziyaretlerde karşılıklı nelerin konuşulduğu hakkında bir açıklamaya ulaşılamazken, Çayırova siyaset kulislerinde ise "Abdullah Eryorsoy, Çayırova'ya Ali Babacan'ın kurmuş olduğu DEVA Partisi ile ilgili görüşmeler için geldi" iddiaları yüksek sesle konuşulmaya başlandı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.