İstifasını sosyal medyadan duyurdu: Halk TV benim için bitti!

Güncel 22.10.2021 - 21:31, Güncelleme: 22.10.2021 - 21:31
 

İstifasını sosyal medyadan duyurdu: Halk TV benim için bitti!

kocaelihaberi
Halk TV Ankara haber müdürü Umut Yertutan görevinden istifa ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Geçtiğimiz Aralık ayında göreve başlayan Yertutan neden istifa ettiğine ilişkin detay ise vermedi. UMUT YERTUTAN KİMDİR? Umut Yertutan mesleğe 1994 yılında KANAL 6'da başladı. CTV, BRT, SKYTÜRK, ATV'de başbakanlık ve parlamento muhabirliği yaptı. En önemli mesleki deneyimini 12 yıl çalıştığı FOX TV'de yaşadı. Cumhurbaşkanlığı muhabiri olarak çok önemli haberlere imza attı. FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimini FOX TV ekranlarında canlı yayında Türkiye'ye duyuran isim oldu. Son olarak Halk TV Ankara haber müdürü olarak mesleğini sürdürdü.
kocaelihaberi

Halk TV Ankara haber müdürü Umut Yertutan görevinden istifa ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Geçtiğimiz Aralık ayında göreve başlayan Yertutan neden istifa ettiğine ilişkin detay ise vermedi.

UMUT YERTUTAN KİMDİR?

Umut Yertutan mesleğe 1994 yılında KANAL 6'da başladı. CTV, BRT, SKYTÜRK, ATV'de başbakanlık ve parlamento muhabirliği yaptı. En önemli mesleki deneyimini 12 yıl çalıştığı FOX TV'de yaşadı.

Cumhurbaşkanlığı muhabiri olarak çok önemli haberlere imza attı. FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimini FOX TV ekranlarında canlı yayında Türkiye'ye duyuran isim oldu.

Son olarak Halk TV Ankara haber müdürü olarak mesleğini sürdürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.