AK PARTİ ÇAYIROVA BAŞKANI GÜNAY ŞAHİT OLDU

24.10.2020 - 21:19, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ ÇAYIROVA BAŞKANI GÜNAY ŞAHİT OLDU

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Çayorova ilçe başkanı Servet Günay, Ak Parti Çayırova Belediye Meclis üyesi olana ağabeyi Behçet Günay'ın oğlunun nikahına şahitlik etti.. Başkan Günay o mutlu anlarını sosyal medyadan "Belediye Meclis Üyemiz aynı zamanda abim Behçet Günay’ın oglu yeğenim Muhammed Günay’ın evlilik yolunda ki ilk adımına şahitlik ettik. Allah’tan genç çiftimize bir ömür mutluluklar dilerim." ifadeleri ile paylaştı..

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Çayorova ilçe başkanı Servet Günay, Ak Parti Çayırova Belediye Meclis üyesi olana ağabeyi Behçet Günay'ın oğlunun nikahına şahitlik etti..

Başkan Günay o mutlu anlarını sosyal medyadan "Belediye Meclis Üyemiz aynı zamanda abim Behçet Günay’ın oglu yeğenim
Muhammed Günay’ın evlilik yolunda ki ilk adımına şahitlik ettik. Allah’tan genç çiftimize bir ömür mutluluklar dilerim." ifadeleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.