AK-GENÇ DARICA'DAN VEFA ZİYARETİ

13.01.2021 - 19:11, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK-GENÇ DARICA'DAN VEFA ZİYARETİ

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Yılmaz, covid-19 ile mücadelede koronavirüse yakalanan ve tedavi sonunda iyileşen Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Güneş’e "Geçmiş Olsun" ziyaretinde bulundu.. Ak Parti Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Yılmaz ve beraberindeki yönetim ekibi Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr.Mustafa Güneş’i ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular. Ziyarette pandemi sürecinde yaşananlar, yapılacak olan hizmetler görüşülerek fikir alış verişinde bulunuldu. Başhekim Güneş, nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkürlerini ilettiler.

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Yılmaz, covid-19 ile mücadelede koronavirüse yakalanan ve tedavi sonunda iyileşen Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Güneş’e "Geçmiş Olsun" ziyaretinde bulundu..

Ak Parti Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Yılmaz ve beraberindeki yönetim ekibi Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr.Mustafa Güneş’i ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular. Ziyarette pandemi sürecinde yaşananlar, yapılacak olan hizmetler görüşülerek fikir alış verişinde bulunuldu.

Başhekim Güneş, nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkürlerini ilettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.