AK-GENÇ ÇAYIROVA'DA NÖBET DEVRİ VARDI

Siyaset 14.01.2021 - 04:30, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK-GENÇ ÇAYIROVA'DA NÖBET DEVRİ VARDI

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Teşkilatının düzenlediği devir teslim töreninde, Ak Parti hizmet bayrağını yeni Gençlik Kolları Başkanı Murat Güveren ve yönetim kurulu üyeleri devraldı.. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay'da devir teslim törenine katılım sağlayarak yeni başkan Murat Güveren'i tebrik ederek başarılar dilediler ve nöbeti devreden eski gençlik kolu başkanı Burak Fidan ve yönetimine hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler..

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Teşkilatının düzenlediği devir teslim töreninde, Ak Parti hizmet bayrağını yeni Gençlik Kolları Başkanı Murat Güveren ve yönetim kurulu üyeleri devraldı..

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay'da devir teslim törenine katılım sağlayarak yeni başkan Murat Güveren'i tebrik ederek başarılar dilediler ve nöbeti devreden eski gençlik kolu başkanı Burak Fidan ve yönetimine hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler..
Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.