SELÇUK BAYRAKTAR'IN ACI GÜNÜ

Yaşam 18.10.2021 - 13:33, Güncelleme: 18.10.2021 - 13:45
 

SELÇUK BAYRAKTAR'IN ACI GÜNÜ

kocaelihaberi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı, T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'ın babası Özdemir Bayraktar yaşamını yitirdi. BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Bayraktar yaşamını yitirdi. BAYKAR'dan yapılan açıklamada, "Milli Teknoloji Hamlesi idealinin ve Milli SİHA'larımızın öncü ismi, Yönetim Kurulu Başkanımız ve yol göstericimiz Özdemir Bayraktar, Hakk’a yürüdü..." denildi. Haluk Bayraktar ise Twitter hesabından babası Özdemir Bayraktar'ın yaşamını yitirdiğini duyurdu. Bayraktar'ın paylaşımı şu şekilde: "Özdemir Bayraktar, Babamız, ilham kaynağımız bugün Hakk’ın rahmetine kavuştu. Değerlerinden taviz vermeden adanmış bir ömür yaşadı. Yılmak bilmeyen azmiyle araştırıp üretenlerden oldu. Haksızlıklar karşısında hiç pes etmedi, gücü yettiğince yardım etti. Allah rahmet eylesin"
kocaelihaberi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı, T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'ın babası Özdemir Bayraktar yaşamını yitirdi.

BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Bayraktar yaşamını yitirdi. BAYKAR'dan yapılan açıklamada, "Milli Teknoloji Hamlesi idealinin ve Milli SİHA'larımızın öncü ismi, Yönetim Kurulu Başkanımız ve yol göstericimiz Özdemir Bayraktar, Hakk’a yürüdü..." denildi.

Haluk Bayraktar ise Twitter hesabından babası Özdemir Bayraktar'ın yaşamını yitirdiğini duyurdu.

Bayraktar'ın paylaşımı şu şekilde:

"Özdemir Bayraktar, Babamız, ilham kaynağımız bugün Hakk’ın rahmetine kavuştu. Değerlerinden taviz vermeden adanmış bir ömür yaşadı. Yılmak bilmeyen azmiyle araştırıp üretenlerden oldu. Haksızlıklar karşısında hiç pes etmedi, gücü yettiğince yardım etti. Allah rahmet eylesin"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.