Ahmet Hakan o Ak Partililere torpilli değil yiğit dedi

12.12.2020 - 10:08, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Ahmet Hakan o Ak Partililere torpilli değil yiğit dedi

Ahmet Hakan 'AK Partililer aşı oluyor' iddiasını yorumladı: Torpilli denmez, yiğit denir Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, bugünkü köşesinde CHP milletvekili Murat Emir’in, Çin aşısının AK Partililere yapılmaya başlandığı iddiasını değerlendirdi. Henüz 3. Fazın sonuçlarının çıkmadığını hatırlatan Hakan, sonuçları almadan aşı yaptırmanın gönüllü kobaylık olacağını söyledi. Hakan, “Gönüllü kobaylığı seçenlere ‘torpilli’ denmez, cesaretlerinden dolayı ‘yiğit’ denir” dedi. CHP Ankara Milletvekili Murat Emir'in Çin'den alınan COVID-19 aşısının Türkiye’ye geldiği ve 10 gündür el altından Ak Partili siyasiler ile yakınlarına yapılmaya başlandığı iddiasında bulunmuştu.  Sağlık Bakanı Koca da CHP’li Emir’in söz konusu iddiasına, “Hangi aşı olursa olsun bütün aşılar buraya geldikten sonra 2 hafta deneme boyunca incelenip, Tıbbi Cihaz ve İlaç Kurumundan onay almadan kullanılamaz. Bu gelecek her parti için teker teker geçerli. Şu anda denek olmak için başvuranlar dışında kimsenin aşı olmasını onaylamayız ve bu konuda da herkesi uyarıyoruz Nagehan Hanım. Ha şu olabilir, Çin’de bu aşı eczanelerde satılıyor, isteyen herkes gidip alabilir. Alıp getirip burada bir eczaneye yaptırmanın önünde bir engel yok ama bu riskin alınması doğru değil. Buna gerek de yok" diyerek yanıt vermişti.

Ahmet Hakan 'AK Partililer aşı oluyor' iddiasını yorumladı: Torpilli denmez, yiğit denir

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, bugünkü köşesinde CHP milletvekili Murat Emir’in, Çin aşısının AK Partililere yapılmaya başlandığı iddiasını değerlendirdi.

Henüz 3. Fazın sonuçlarının çıkmadığını hatırlatan Hakan, sonuçları almadan aşı yaptırmanın gönüllü kobaylık olacağını söyledi. Hakan, “Gönüllü kobaylığı seçenlere ‘torpilli’ denmez, cesaretlerinden dolayı ‘yiğit’ denir” dedi.

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir'in Çin'den alınan COVID-19 aşısının Türkiye’ye geldiği ve 10 gündür el altından Ak Partili siyasiler ile yakınlarına yapılmaya başlandığı iddiasında bulunmuştu. 

Sağlık Bakanı Koca da CHP’li Emir’in söz konusu iddiasına, “Hangi aşı olursa olsun bütün aşılar buraya geldikten sonra 2 hafta deneme boyunca incelenip, Tıbbi Cihaz ve İlaç Kurumundan onay almadan kullanılamaz. Bu gelecek her parti için teker teker geçerli. Şu anda denek olmak için başvuranlar dışında kimsenin aşı olmasını onaylamayız ve bu konuda da herkesi uyarıyoruz Nagehan Hanım. Ha şu olabilir, Çin’de bu aşı eczanelerde satılıyor, isteyen herkes gidip alabilir. Alıp getirip burada bir eczaneye yaptırmanın önünde bir engel yok ama bu riskin alınması doğru değil. Buna gerek de yok" diyerek yanıt vermişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.