Yalan Haber yazan, Yalan Siyaset yapan yandı!

Dünya 14.08.2021 - 00:21, Güncelleme: 14.08.2021 - 00:21
 

Yalan Haber yazan, Yalan Siyaset yapan yandı!

SİYASET
MHP Geenel Başkanı Devlet Bahçeli bugün twitter sayfasından yaptığı açıklamada "Yalanla mücadele etmek, bu konuda temiz toplum-temiz siyaset-temiz yönetim hedefine destek vermek gayesiyle değerli fikir ve hukuk insanlarımızdan teşekkül etmiş “Yalan Haber, Yalan Siyasetle Mücadele Kurulu” adıyla bir heyet kurulmuştur." bilgisini paylaştı.. Devlet Bahçeli'nin bu açıklamasına destek veren Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun yine twitter sayfasından "Yalan ve dezenformasyonla mücadele bir lüks değil, bir mecburiyettir. Bu mücadeleyi milli birliğimiz, kamu düzenimiz ve demokrasimiz için veriyoruz. “Yalan Haber, Yalan Siyasetle Mücadele Kurulu”nun ihdası bu manada son derece kıymetli bir gelişmedir. Hayırlı, uğurlu olsun…" diye yazdı..
SİYASET

MHP Geenel Başkanı Devlet Bahçeli bugün twitter sayfasından yaptığı açıklamada "Yalanla mücadele etmek, bu konuda temiz toplum-temiz siyaset-temiz yönetim hedefine destek vermek gayesiyle değerli fikir ve hukuk insanlarımızdan teşekkül etmiş “Yalan Haber, Yalan Siyasetle Mücadele Kurulu” adıyla bir heyet kurulmuştur." bilgisini paylaştı..

Devlet Bahçeli'nin bu açıklamasına destek veren Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun yine twitter sayfasından "Yalan ve dezenformasyonla mücadele bir lüks değil, bir mecburiyettir. Bu mücadeleyi milli birliğimiz, kamu düzenimiz ve demokrasimiz için veriyoruz. “Yalan Haber, Yalan Siyasetle Mücadele Kurulu”nun ihdası bu manada son derece kıymetli bir gelişmedir. Hayırlı, uğurlu olsun…" diye yazdı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.