AKŞENER'DEN FLAŞ AÇIKLAMALAR

Siyaset 27.12.2021 - 16:41, Güncelleme: 27.12.2021 - 16:41
 

AKŞENER'DEN FLAŞ AÇIKLAMALAR

KOCAELİ HABERİ
İYİ Parti lideri Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne özel teftiş başlatılması hakkında açıklamalarda bulundu. Akşener açıklamasında şunları kaydetti: "GBT denilen bir uygulama var. Bu uygulamayla kişilerin güvenlik durumlarına bakılır. Bir devleti yönetenlerin görevi, herhangi bir terör örgütüyle iltisaklı olanlarla ilgili bu sorgulamayla gereğini yapmaktır. Bu kişiler eğer bilinip işlem yapılmıyorsa bu aynı zamanda suçtur. İlk seçimler iptal edilince İstanbullular yerel seçimde sizi cezalandırmıştı. Artık Türkiye huzursuzluktan bıktı. Bu millet gerilimden bıktı. Biz artık üretmek istiyoruz. Dürüst ve namuslu bir biçimde çalışıp vergimizi ödemek istiyoruz diyor bu millet."
KOCAELİ HABERİ

İYİ Parti lideri Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne özel teftiş başlatılması hakkında açıklamalarda bulundu.

Akşener açıklamasında şunları kaydetti: "GBT denilen bir uygulama var. Bu uygulamayla kişilerin güvenlik durumlarına bakılır. Bir devleti yönetenlerin görevi, herhangi bir terör örgütüyle iltisaklı olanlarla ilgili bu sorgulamayla gereğini yapmaktır. Bu kişiler eğer bilinip işlem yapılmıyorsa bu aynı zamanda suçtur.

İlk seçimler iptal edilince İstanbullular yerel seçimde sizi cezalandırmıştı. Artık Türkiye huzursuzluktan bıktı. Bu millet gerilimden bıktı. Biz artık üretmek istiyoruz. Dürüst ve namuslu bir biçimde çalışıp vergimizi ödemek istiyoruz diyor bu millet."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.