BAŞKAN BÜYÜKAKIN İTTİFAKI KOCAELİ'DE SAĞLAMLAŞTIRDI

Siyaset 13.10.2021 - 19:27, Güncelleme: 13.10.2021 - 19:27
 

BAŞKAN BÜYÜKAKIN İTTİFAKI KOCAELİ'DE SAĞLAMLAŞTIRDI

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın bugün ilk önce Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ile Büyük Birlik Partisi Kocaeli  İl Başkanı Remzi Kaya ve il yöneticilerini ziyaret ettikten sonra sosyal medyadan "Birlik, dirlik ve kardeşlik içinde aydınlık yarınlarımıza hep beraber yürümeye devam edeceğiz." mesajını paylaştı.. Başkan Büyükakın ve il başkanı Mehmet Ellibeş daha sonra Cumhur İttifakının diğer büyük ortağı MHP kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt'u makamında ziyaret ettikten sonra " Bu birliktelik hesabi değil hasbi birlikteliktir. Nizâm-ı Âlem davasının devamı birlikteliktir. MHP İl Başkanımız Yunus Emre Kurt ve değerli yönetiminin hayırlı ve başarılı hizmetler yapmalarını diliyorum. Rabbim muvaffak etsin." paylaşımında bulundu..
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın bugün ilk önce Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ile Büyük Birlik Partisi Kocaeli  İl Başkanı Remzi Kaya ve il yöneticilerini ziyaret ettikten sonra sosyal medyadan "Birlik, dirlik ve kardeşlik içinde aydınlık yarınlarımıza hep beraber yürümeye devam edeceğiz." mesajını paylaştı..

Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Başkan Büyükakın ve il başkanı Mehmet Ellibeş daha sonra Cumhur İttifakının diğer büyük ortağı MHP kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt'u makamında ziyaret ettikten sonra "
Bu birliktelik hesabi değil hasbi birlikteliktir. Nizâm-ı Âlem davasının devamı birlikteliktir. MHP İl Başkanımız Yunus Emre Kurt ve değerli yönetiminin hayırlı ve başarılı hizmetler yapmalarını diliyorum. Rabbim muvaffak etsin." paylaşımında bulundu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.